Kamil Uğurlu Başkanlığında Yenilenen Çalışmalar

Karaman Belediyesi Kamil Uğurlu Başkanlığı ile birlikte birçok yenilikleri hayata kazandırdı.
Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurluʹnun Yeni Karaman söylemi kademe kademe hayata geçirilmeye çalışılıyor. Daha önceleri yapılmış Belediye ye ait olan binalarda ki çirkin görüntüler artık görünmez hale geldi.

Bunun en bariz örneği olarak Şehirlerarası Otobüs Terminalini gösterebiliriz. Yaklaşık 27 yıl önce yapılan Karaman Otogarı bugüne kadar ufak tefek tadilatlar dışında doğru düzgün bir iyileştirme yapılamamıştı. Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, bir şehrin ilk görünümü çok önemlidir diyerek Otobüs garını ciddi bir tadilattan geçirerek diğer illerde ki modern Otogar görüntüsünü Karaman’a kazandırdı. 
Kubbe halinde ki tenteler dışarıdan gelen biri için ilk göze çarpan görüntü haline geliyor. Otogarın içerisinde ki dekorasyon ise eski halinde eser bırakmazken, Bekleme salonunda ki tahta Banklar yerine getirilen Kompozit Banklar ise tam yakışmış durumda. 

Karaman Otogarıʹnda başlatılan yenileme çalışmalarında, gar içerisindeki bekleme salonları, bilet satış gişeleri ve Hizmet binaları tamamen yenilenmiş, asma-germe peron inşası ile terminal modern bir görünüme kavuşmuştu. Yeni yüzüyle yaklaşık 1 yıldır hizmet veren otogardan esnaf ve vatandaş memnun. Belediye hizmetlerinden memnun olduklarını dile getiren otobüs firmaları ise otogarda yapılan düzenlemeden dolayı Karaman Belediyesi’ne teşekkür ediyorlar.

Karaman Belediyesinin yaptığı değişiklikler ve yenilikleri yayınlamaya devam edeceğiz.








Gündem Haberleri