Kamil Uğurlu, Kuru Ağacın sırrını açıkladı

Karaman Belediye başkanı Kamil Uğurlu, Konya yolunda ki köprülü kavşağa diktiği kuru ağacın manasını açıkladı.

 Belediye Başkanı Kamil Uğurluʹnun talimatıyla Konya yolunda ki köprülü kavşağa geçtiğimiz haftalarda kuru bir ağaç dikilmişti. 
Ağacın ne manaya geldiği vatandaş tarafından merak edilirken Gazeteci Hüseyin Ölger, AK Parti il binasında Belediye başkanı Kamil Uğurluʹya vatandaşın merak ettiği soruyu sordu.

Milletvekili Lütfi Elvan ve Mevlüt Akgünʹün de merak ettiği sorunun cevabında Kamil Uğurluʹnun açıklaması herkesi şaşırttı. 

Ünlü halk ozanı Yunus Emreʹnin

"Kuru idik yaş olduk,
Ayak idik baş olduk,
Kanatlandık kuş olduk 
Uçtuk Elhamdülillah!"

Dizerlerinden yola çıktığını belirten Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, " Bana Yunus Emreʹnin bu sözlerini hatırlatıyor, bu kuru ağaçı tesadüfen değil bilinçli olarak koyduk. Şu anda kuru bir halde ama etrafına yeşillikler çiçekler dikeceğiz ve göreceğiz ki kuru iken yaş olacak" dedi.

Milletvekili Lütfi Elvan, vatandaşın olayı yanlış anlamaması için Belediye başkanı Kamil Uğurluʹdan ağacın manasını anlatan bir yazının ağacın önüne koyulmasını istedi.









Gündem Haberleri