KARAMAN HALKI KİME GÜVENİYOR

Karamaninsesi.com hangi kuruma güvenin olduğunu bulmak için Karaman halkının görüşünü alıyor.
Karamaninsesi.com olarak yerel haberlerin dışında, ülkemizde gelişen olayları halkımıza sorma ihtiyacı kendimizde bulduk. Ve Karaman Halkını Ankete katılarak görüşünü belirtmesi için davet ediyoruz.
 
 
 
Karamaninsesi.com Haber sitemizin Sahibi Hüseyin Ölgerʹin bu konu ile ilgili yazdığı Makale;
 
KİME GÜVENİYORUZ?
 
Evet, Türkiye’nin yaklaşık 7 yılı Tartışmalarla geçti. Kurumlar arası çatışmalar, Davalar, Cumhuriyet Mitingleri, Operasyonlar ve En önemlisi DARBE girişimleri evet Türkiye 7 yıldır bunları konuşuyor.
 
İlk Önce Solcu musun sağcı mısın? Önce Bunun kararını verdik. Solcu isen CHP, Sağcı isen AKP’ye oy vermemiz gerekiyor du. Çünkü Bir takım güçler bunu istedi. (DEMOKRATURR) !!!
 
Ve daha sonra Türbanımıza el uzattılar. Bu millet Sütçü İmam’ın torunu olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Eşi Türbanlı birini CUMHURBAŞKANI yaptı.
 
Başımızın belası, Millete Kan kusturan Öğrencilerimizin korkulu rüyası Y.Ö.K….. Elbette YOK edilmesi lazımdı. Hükümet bizi yanlış anladı YÖK’ü değil Başındakini YOK etti.. EE Buna da şükür. Allah hiçbir Milleti Devletsiz Bırakmasın. Padişahım çok Yaşa!!!
 
Sonra dediler ki senin şehrine hizmet istiyorsan İktidar partisine oy vereceksin.. Hizmet Akacak!!! Karaman hay hay efendim dedi. Bülen Arınç’ın deyimiyle Civanım Tayyip’in hatırına 67 yaşa razı oldu. Karaman halkı Karamanoğlu Mehmet Bey için Fatih Sultan’a bile kafa tuttu. Yani Başındaki yönetici için Canını bile feda eder. Civanım Tayyip Erdoğan’ın hatırına Kamil Uğurlu’ya evet dedi. Karaman Fedakârlığını ortaya koydu.
 
Yetti mi HAYIR!!!  Dediler ki ERGENEKON var! Eski paşalar, gazeteciler ve bir takım Bürokratik kesim gözaltına aldı. Bazıları GATA’da muayene olup serbest bırakıldı. Bazıları devam ediyor. Artistlik yapana “hmmm bu adam kesin ERGENEKON’cudur” denildi. Türk Milletinin Destanı ERGENEKON’un da üzerini çizdik.
 
Ama tartışmalar bitmedi. Hükümet DEMOKRATİK açılım sürecini başlattı. (Birazda MHP’ye oy Lazım)
Başladı curcuna Türkiye bölünüyor, Türkiye Türklerindir gibi söylemler.
Kendi Kendimize sormak lazım İsmet İnönü, Turgut Özal gibi KÜRT Cumhurbaşkanları başımızdayken Acaba Türkiye KÜRT’lerin mi oldu?
 
Veee onikiden vuran ağır bir tartışma başladı BALYOZZ!!!
 

Neyidüğü belirsiz SOROS destekli TARAF gazete’si manşeti attı. “AKP ve GÜLEN’i Bitirme operasyonu” BALYOZ’un sapı buradan başlıyor.

Askerimize karşı birtakım lafların ardı arkası kesilmedi. Kuyruğunu sıksan Enik gibi kaçacak YAZAR! Kadrosu Askerimize karşı ileri geri yazılar yazmaya başladı. Kimden Cesaret alıyorlar bilemeyiz!

Tartışmalara birazda Dini Motifler lazımdı oda oldu vee “Camii Bombalaması” atıldı yine TARAF TARAFINDA manşete.
 
Genel Kurmay Başkanı ALLAH ALLAH Nidalarıyla hücum etti. Kim Bu BAŞKAN?
ALLAH dediği için Komutanını kovan KURMAYIN BAŞKANI! Eşinin Başı Türbanlı olduğu için Askerini Kovan KURMAYIN BAŞKANI! Cuma Namazına giden Komutanı kovan KURMAYIN BAŞKANI! Sağ elinin yüzük parmağına taktığı nişan yüzüğünden dolayı Askerini kovan KURMAYIN BAŞKANI…… vs.vs.
 
Ve Bu tartışmalar içinde AZİZ MİLLETEMİZE sorduk, KİME GÜVENİYORSUN?
 
Tarihin Şerefli Karaman Milleti bizim beklediğimiz cevabı vermeye başladı.
Dedi ki; Ne Olursa olsun En güvendiğim kurum PEYGAMBER OCAĞI, MÜCAHİD’LER OTAĞ’I, HZ. MUHAMMED’İN ORDUSU… TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ dedi.
 
Peki, ondan sonra HİÇ BİRİ!
 
Pekii, Neden HİÇ BİRİ?
 
Hala Üniversite’de Türban yasağı sürerken CUMHURBAŞKANI’NA mı?
 
7 yıldır CHP ve MHP ile tartışan. Benim Açlığımı, İşsizliğimi gündeme bile almayan HÜKÜMET’E mi?
 
Erkek gibi çıkıp, Kâfir Amerika ile işbirliği yapmayın, FAİZ haram’dır, Milli Piyango Haram’dır, Diyemeyen.. Tavuk’la Kurban olur! diyen soytarılar televizyon şovları yaparken DİYANET İŞLERİNE’Mİ?
 
Milletin İradesini ayaklar altına alan.. İki defa İktidar olan bir partinin kararlarını hiçe sayan YARGI’YA’ MI?
 
Türban Yasağı ile adına “kazıkçı voyvoda” koyduğumuz Y.Ö.K’e mi? (yök başkanını tenzih ederim)
 
Kısaca sı Bu Millet Kurumlar arası kavgayı gördükçe HİÇBİRİNE GÜVENMİYORUM demesi gayet doğal.
 
Saygılarımla.....
 
Not: Genel Kurmay’a ithaf en kullandığımız “Yasakçı zihniyet” inançlı insanları ihraç eden Kurmay başkanlarını alaka eder.

Gündem Haberleri