KARAMAN ÖĞRETMEN EVİ LÜKS OTELLERİ ARATMIYOR

Yaklaşık 20 yıldır Hizmet eden Karaman Öğretmen Evi bugün Lüks Otelleri aratmaz hale geldi.
Karaman Öğretmen evi yaklaşık 20 yıldır hizmet etmesine rağmen her geçen gün kalitesini arttırıyor. Lokal, Otel, toplantı ve dinlenme salonları gibi farklı alanları olan Öğretmen Evinin Otel bölümü 33 odadan ibaret olup, üç süit, dört duble olmak üzere 60 yatak kapasitesiyle hizmet veriyor.
Karaman Öğretmenevi’nin Müdürlüğünü yapan Ömer KARAKIŞLA göreve geldiği günden itibaren farklı çalışmalarıyla göz dolduruyor. Daha önceleri merdiven girişinin buzlanma gibi sıkıntıları varken şimdi ise etrafı kapatılıp renkli ışıklarla süslendirildi.
Dinlenme salonu olarak kullanılan oda da yapılan tadilat ve düzenlemede yeni Plazma televizyon ve konforlu Oturma Gurupları Devlet büyüklerini rahatça ağırlayabilecek durumda.
 
Çoğu insanlar tarafından sadece Öğretmenlere hizmet veriliyor bilinse de artık bu uygulama ortadan kalmış durumda, çünkü isteyen her vatandaş Öğretmenevinde vakit geçirebilir ve programlar düzenleyebiliyor.  Konaklama hizmetlerinden, Düğün-Nişan Hizmetlerine, Toplantı Organizasyonlarından, Cafe ve Restaurant’a kadar aradığınız her şeyin en kaliteli hizmetleri bulabilirsiniz.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yaşam Haberleri