KARAMANʹIN İL OLUŞUNUN 21. YILI

Karaman valisinden 21. yıl mesajı
Karaman Valisi Süleyman KAHRAMAN Karamanın il oluşunun 21. yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Vali KAHRAMAN yayınladığı mesajında; “ Karaman, 21 Haziran 1989 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan 3578 Sayılı Kanunla Türkiye Cumhuriyetinin 70’inci ili olmuştur. İlimiz 21 yıldır Kültür kenti özelliğinin yanında, tarım ve tarıma dayalı sanayisi ile ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamıştır.
 
Ülkemizin özelikle tarihi ve turistik değerleri açısından nadide köşelerinden birisi olan Karamanımızda görev yapmaktan ve Karaman’da yaşamaktan mutluluk ve onur duyduğumu ifade etmek istiyorum.Bundan sonrası için öncelikli hedefimiz, ilimize tarihi geçmişi ve ihtişamına yakışır hizmetler vermek ve yapılan çalışmalara yenilerini eklemektir. Bitirilmiş projeleri tamamlayıcı ve işlerliğini artırıcı stratejiler geliştirmek ve mevcut potansiyelleri harekete geçirecek yeni projelerin gerçekleştirilmesi için başlattığımız çalışmalarımız aralıksız ve yoğun bir şekilde devam edecektir.
 
Karamanın, eğitimde,sanatta, kültürde ve sanayide etkinliğini her geçen gün biraz daha artırma gayreti ile ülkemize yeni değerler, yeni güzellikler sunmaya devam edeceğimizi belirtir, il oluşumuzun 21. yılının hepimize kutlu olmasını dilerim” dedi.

Gündem Haberleri