KAYMAKAMLIKTAN ŞEHİT AİLESİNE BÜYÜK BAŞ HAYVAN DESTEĞİ

Karamanın Ermenek ilçesinde Kaymakamlık tarafından şehit ailesine büyükbaş hayvan desteği verildi.
Ermenek Kaymakamlığı tarafından geçen yıl Siirt’in Pervari ilçesinde PKK terör örgütüyle girdiği çatışmada şehit düşen Piyade Komanda Uzman Çavuş Yunus Berber’in ailesine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı projesi kapsamında 6 adet büyükbaş hayvan verildi.

İneklerin teslimi sırasında konuşan Ermenek Kaymakamı Mehmet Demir, “Geçen yıl Temmuz ayı içerisinde Siirt’in Pervari ilçesinde şehit olan ilçemize bağlı Yukarı Çağlar köyünden Piyade Uzman Çavuş Yunus Berber’in ailesine destek olmak amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca hazırlanan proje kapsamında Şehit Uzman Çavuş Berber’in abisi Mehmet ve annesi Rukiye Berber’e Balıkesir-Gönen’den getirilen 6 adet süt ineğini bugün teslim ettik. Yaklaşık 45 bin TL’ye mal olan süt ineklerinin ailenin geçimine önemli katkı sağlayacağını düşünerek hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Diğer tarafından Ermenek Kaymakamı Mehmet Demir daha öncede şehit Yunus Berber’in abisi Mehmet Berber’in Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na olan 7 bin TL’lik borcunu silmişti.

Yaşam Haberleri