Kırmızı Et ve Gıda Ürünlerinde İndirim!

Ziraat Bankası, düzenlediği iki kampanyasıyla beraber kırmızı et ve diğer gıda ürünlerinde toplam 700 TL indirim sağlanacağını açıkladı. Peki, başvuru şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, düzenlediği kampanyalar vasıtasıyla müşterilerine bol bol hediye puan, artı taksit ve indirim imkânı sunmaya devam ediyor. Akaryakıttan teknolojiye, tatilden beyaz eşya sektörüne kadar hemen her alanda kampanyalar düzenleyen Ziraat Bankası, şimdi de gıda sektörüne yönelik peş peşe iki kampanya düzenleyerek bu kampanyalara katılım sağlayan müşterilerin toplam 700 TL indirim kazanacağını açıkladı.

Bu kapsamda, kampanyalara katılım sağlayan müşteriler, kampanyaların birinden 500 TL, diğerinden ise 200 TL indirim kazanacak ve böylece, toplamda 700 TL indirim kazanmış olacak.

Buna göre, Bankkart ile anlaşmalı market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerinde tek seferde yapılacak binlira ve üzeri her alışverişe 50 lira, toplam 500 lira Bankkart Lira hediye edilecek. Aynı zamanda, Bankkart'a özel Zırhlı Toptan ve Perakende Market'te tek seferde yapılacak 2 bin lirave üzeri alışverişe ise 200 lira Bankkart Lira verilecek.

500 TL İNDİRİM KAMPANYA ŞARTLARI

Kampanya 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.

Kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr'den veya MARKET500 yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlanması gerekecek.

Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması yeterli olacak.

Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 500 lira olacak.

200 TL İNDİRİM KAMPANYA ŞARTLARI

Kampanya 1 - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya ZIRHLI yazıp 4757'ye SMS göndermek gerekecek.

SMS ile kampanyaya katılmak için Bankamız sisteminde kayıtlı ve harcama yapılan asıl kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından SMS gönderilmesi yeterli olacak.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 200 TL Bankkart Lira kazanılabilecek.

Ekonomi Haberleri