KIZILAYDAN BAŞKAN UĞURLUYU ZİYARET

Türk Kızılayı Orta Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Armağan Aksoy Karaman Kızılay Şube Başkanı Ali Ünlüer ile birlikte Belediye Başkanı Kâmil Uğurluyu makamında ziyaret etti.
Türk Kızılayı Orta Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Armağan Aksoy ziyarette yaptığı açıklamada: “Türk Kızılayı Orta Anadolu Bölge Kan Merkezi olarak bölgemizde kan bağışı faaliyetleri yürütmekteyiz. Yöremizde bulunan sağlık kuruluşlarında tedavi gören hastaların kan birleşeni ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Bizim en çok ihtiyaç duyduğumuz gönüllü ve düzenli kan bağışçılarımızdır ki Karaman bu konuda yoğun ilginin ve desteğin gösterildiği bir ilimizdir.
Karaman’ın kan ihtiyacı yaklaşık beş bin ünitedir. Kan sürekli bir ihtiyaç. Hedefimiz kan bağışlarıyla, ihtiyaç olan kanın sadece acil durumlarda değil, depolanarak sürekliliğini sağlamak. Karamanlı hemşerilerimizin bu çalışmamıza destek olacaklarına inanarak gönüllü ve düzenli kan bağışlamaya davet ediyoruz. Belediyemiz de bize bu konuda desteğini hiçbir zaman esirgemedi, Sayın Başkanımıza teşekkür ediyor, bu desteklerin artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.
 
Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu ise yaptığı açıklamada: “Konya bölgemizden ziyaretimize gelen misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Gerçekten ihtiyaç olduğunda kan bir can demektir, bir insan demektir. Biz Belediyemizin bütün imkanları doğrultusunda bu değerli hayratın sunacağı programa sonuna kadar destek vereceğimizi ifade ediyoruz ve taahhüt ediyoruz. Hizmetlerinizde başarılar diliyorum.” dedi.

Gündem Haberleri