LC Waikiki’de Yüzde 50 İNDİRİM İmkanı! Kıyafet Alacaklara Müjde

LC Waikiki’de geçerli olacak yüzde 50'ye varan indirim fırsatı ile ilgili Ziraat Bankası bilgilendirmede bulundu.

Temmuz ayının son günleri itibariyle kıyafet alışverişi gerçekleştirmek isteyen kişiler mağazaların güncel indirimlerini yakından takip ederken, bankaların fırsatları da merak ediyorlar. Bu çerçevede, 22 Temmuz tarihinde başlayan ve 12 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde LC Waikiki’de yüzde 50'ye varan indirim sunulurken, fırsatın detayları merak konusu oldu. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile LC Waikiki’de geçerli yüzde 50'ye varan indirim ile ilgili bilgi verdi.

LC Waikiki İndirim Kampanyası

Ziraat Bankası’nın 22 Temmuz tarihinde başlattığı ve 12 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde LC Waikiki mağazalarından yapılacak alışverişlerde yüzde 50'ye varan indirimden Bankkart ile yararlanılabilecek. Kampanya seçili ürünlerde geçerli olurken, fırsatın detaylarına ilişkin Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metnine göre kişiye özel şifreli kampanyalar, şifreli kampanyalar ve diğer kampanyalar ile bu fırsat ile birleştirilemeyecek. İndirim lcw.com'da geçerli olmazken, 12 Ağustos tarihine kadar fırsattan yararlanılabilecek.

Ziraat Bankası Güncel Kampanyalar 2024 Temmuz

Temmuz ayının son günlerine doğru başlayan ve ağustos ayının ortalarına kadar devam edecek olan LC Waikiki’de geçerli yüzde 50'ye varan indirim fırsatı ile ilgili Ziraat Bankası bilgilendirmede bulunurken, Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de temmuz ayının son günlerinde farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimleri ve bankkart liraları merak ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi temmuz ayında da Ziraat Bankası belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, kampanyalara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler de Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri