Maaşlara İLAVE ZAM Yapıldı! İmzalar Atıldı

Maaş zamlarına dair temmuz ayının ortalarına doğru yeni açıklamalar gelirken, güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor.

Emeklilerin ve memurların maaş zamlarının netlik kazanmasının ardından temmuz ayının ilk günlerinden itibaren ülke genelindeki farklı belediyelerde çalışan personeller de maaş zamlarına ve sosyal hatlardaki iyileştirmelere dair gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi temmuz ayında da belediye yönetimleriyle sendikalar arasında çalışanların maaş zamları ve sosyal haklarındaki iyileştirmeler için toplu iş sözleşmeleri, ek protokoller imzalandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor.

Maaşlara İlave Zam Kararı

Yurt çapındaki farklı belediyelerde çalışan personellerin maaş zamlarına dair her geçen gün yeni açıklamalar gelirken, belediye personelleri de güncel gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, Belediye İş Sendikası Giresun Şube Başkanı Halil Yeşiltepe Keşap Belediye Başkanlığı ile sendika arasında yürürlükte olan toplu iş sözleşmesine ilave zam yapıldığını duyurdu. Söz konusu ilave zam kararının alınmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirme de bulunan Halil Yeşiltepe:

‘’Keşap Belediye Başkanlığı ile sendikamız arasında yürürlükte olan toplu iş sözleşmesine ilave zam yapılmıştır.Sn.Belediye Başkanımız Tuncay Muhammet ARIŞAN’a teşekkür ederim’’ ifadelerine yer verdi.

Toplu İş Sözleşmeleri 2024 Temmuz

Keşap Belediyesi personellerini ilgilendiren ilave zam ile ilgili resmi açıklama gelirken, ülke genelindeki farklı belediyelerde çalışan personeller de temmuz ayının ortalarına doğru maaş zamlarına ve sosyal haklardakileştirmelere dair gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, temmuz ayının son günlerine kadar belediye yönetimleriyle sendikalar arasında toplu iş sözleşmeleri, ek protokoller imzalandıkça kamuoyu bilgilendirilecek. Söz konusu toplu iş sözleşmelerine, ek protokollere erişmek isteyen kişiler de belediyelerin, sendikaların resmi internet sitelerini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri