Markete Gidecekseniz Bakın! 500 TL İndirim Kampanyası Resmen Başladı

Market alışverişleri çerçevesine sunulacak olan indirimler ve bonuslar merak edilirken, bankalar da temmuz ayının ilk günlerinde bilgilendirmede bulunuyorlar.

Market alışverişi kampanyaları geçtiğimiz aylarda olduğu gibi temmuz ayında da gündemin ilk sıralarında yer almaya devam ediyor. Bu çerçevede, bankalar eski ve yeni müşterilerine yönelik çeşitli fırsatlar hayata geçirirken, TEB de 1 Temmuz tarihinde başlayan ve 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan indirim fırsatını duyurdu. Söz konusu kampanya çerçevesinde 500 TL indirim elde edilebilirken, fırsatın ayrıntıları merak konusu oldu.

TEB 500 TL İndirim Kampanyası

TEB'in 1 Temmuz tarihinde başlattığı ve 31 Temmuz tarihine kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde kampanyaya katılarak TEB’in bireysel kredi kartları ile 1-31 Temmuz tarihleri arasında tek seferde 750 TL ve üzeri market, elektronik, giyim, aksesuar, kozmetik ve ayakkabı alışverişlerinde 50 TL olmak üzere toplam 500 TL indirim kazanılabilecek. Fırsat çerçevesinde edilen indirimler 8 Ağustos 2024 tarihinde müşterilerin kredi kartına yansıtılacak. Fırsattan yararlanmak isteyen kişilerin ilk harcama yapmadan önce Cepteteb Mobil üzerinden veya TROY yazıp 4616’ya SMS gönderilmesi gerekiyor. TEB’in TROY kartlara özel hayata geçirdiği fırsat ile ilgili detaylı bilgi edinmek isteyenler kişilerde TEB’in resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

TEB Temmuz 2024 Kampanyası

TROY kartlara özel market, giyim ve elektronik alışverişine toplam 500 TL indirim sunulan fırsatı TEB duyururken, temmuz ayının ilk günlerinde TEB müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimleri ve bonusları merak ediyorlar. TEB düzenli olarak güncel fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunduğu için güncel kampanyalara ve detaylarına TEB’in resmi internet sitesinden erişilebilir.

Gündem Haberleri