MEB Ön Lisans Mezunu Personel Alımı 2024! Başvurular Başladı!

MEB, bünyesinde görevlendirmek üzere en az ön lisans mezunu personel alacağını duyurdu. Alımların 24 Mayıs tarihine kadar devam edeceğini duyuran MEB, başvuru şartlarını da açıkladı. Peki, başvurular nereden yapılacak? İşte detaylar…

Milli Eğitim Bakanlığı, (MEB) Sivas Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü İktisadi İşletmesi ile Yamantürk Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü İktisadi İşletmesi bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı.

3 erkek ve 2 kadın resepsiyon görevlisi alımı için en az ön lisans mezunu olmak gerektiğini duyuran MEB, 4 servis elemanı, 1 kat hizmetleri, 2 bulaşıkçı ve 1 aşçı yardımcısı alacak. Ayrıca, aşçı yardımcısı alımı için asgari 700 saatlik Aşçılık Ustalık Eğitim Belgesi gerektiği öğrenildi.

BAŞVURU BELGELERİ NELER?

Sivas Öğretmenevi personel alımı için kimlik belgesi fotokopisi, ikametgah belgesi, MEB onaylı Ön Büro Ustalık Belgesi veya Muhasebe ve Finansman Alanı Ustalık Belgesi, sağlık raporu, diploma aslı, adli sicil belgesi talep ediliyor. Söz konusu kadrolara başvuru yapmak isteyen adaylar, 24 Mayıs’a kadar başvurularını yapabilecek.

Yamantürk Öğretmenevi başvuruları için ise kimlik fotokopisi, diploma aslı ve fotokopisi, Mayıs 2024 tarihli adli sicil kaydı, Çamlihemşin ilçe sınırları öncelikli olmak üzere ikametgah belgesi, işyerinde çalışabilir sağlık raporu/varsa çalışacağı alanı ile alakalı hizmet dökümü talep edildiği öğrenildi.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Başvurular, 24 Mayıs 2024 tarihi de dahil olmak üzere Merkez Mahallesi Osman Kurtuluş Cad. No: 13 Çamlıhemşin/Rize adresine yapılacak.

Ekonomi Haberleri