MEVLÜT AKGÜN İL GENEL MECLİSİNİ ZİYARET ETTİ

Karaman milletvekili Mevlüt AKGÜN bazı açılışlara katılmak ve incelemelerde bulunmak için geldiği şehrimize ;İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresinide ziyaret ederek başladı.
İl Genel Meclisinin çalışmaları hakında Başkan Mustafa BAYIR’dan bilgiler alan  AKGÜN Karaman İl Genel Meclisinin örnek çalışmalar başlatarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde İlimizin adından sıkça söz ettirdiğini örnek olan bu  çalışmaların Karaman İl Genel Meclisimizde devam etmesinin ise yakın gelecekte Karamanımıza çok şeyler kazandıracağının altını çizdi. İl Genel Meclis Başkanı Mustafa BAYIR ise ;Karaman sevdalarının hiç bitmeyeceğini ,İl Genel Meclisi olarak aynı çatı altında parti gözetmeksizin Karaman insanımıza güçlerinin yettiği yere kadar yardım edeceklerini dile getirerek sayın Milletvekili Mevlüt AKGÜN’e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
         Milletvekilimiz Mevlüt AKGÜN ,İl Genel Meclis Başkanı Mustafa BAYIR İl Genel Meclis Üyesi Adem KAPAR ve beraberindekiler hep birlikte İl Özel İdaresine geçtiler. İl Özel İdaresinde işçilerle birlikte karavanadan yenen öğle yemeğinden sonra Karaman Kızılay Kız Öğrenci Yurdu açılışana gidildi burada Yurdun bitirilmesine yapılan katkılarından dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri M.Salih BALDIZ’a ,İl Genel Meclis Başkanı Mustafa BAYIR’a Plaketleri verildi tören ve açılışın bitmesinin ardından İçlerinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri M. Salih BALDIZIN da bulunduğu heyet Polis Meslek Yüksek Okulu inşaatını gezmek için inşaat alanınına geçtiler. Bitme noktasına gelen Karaman Polis Meslek Yüksek Okulu hakında Heyeti bilgilendiren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri M.Salih BALDIZ ; okul inşaatının il Özel İdaresi ve İl Genel Meclis çalışmalarının Karamanımıza kazandırmış olduğu birçok eserden sadece birisi olduğunu ,inşaatın bitiminden sonra hizmete açılacak olan okulun öğrenci istihdamı göz önünde bulundurulacak  olursa Karamanımız ekonomisine katkı sağlayacağını dile getirerek Karamanımıza yapılacak olan yatırımların devam edeceğinin de altını çizerek okulun Karamanımıza şimdiden hayırlı olmasını ifade etti…    
 
 
 
 
 

Gündem Haberleri