Mevlüt Akgün, Memur-Senʹi Ziyaret etti.

Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün Memur Sen’e bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Memur-sen Karaman şubesini ziyaret eden milletvekili Mevlüt Akgün, son yaşanan gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Türkiyeʹnin ileri demokrasi hayalini gerçekleştirmedeki öneminden, mecliste yaşanan gelişmelere kadar bir çok konuda görüşülen ziyaret programında Mevlüt Akgün, Karamanʹa yapılan yatırımlar hakkında Memur-Senʹi bilgilendirdi.
Toplu Sözleşme Yasasının komisyonlarda son şeklinin verilmeye çalışıldığı ve meclise havale edilmek üzere olduğunun altını çizen Mevlüt Akgün bir an evvel hayata geçirilmesi için çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü söyledi.


Milletvekili Akgün, Türkiye gündemindeki önemli konulardan sonra Karaman’ı ilgilendiren gelişmelerden de bahsetti. Akgün, amaçlarının Karaman’ı daha güzel, daha yaşanabilir, daha gelişmiş bir şehir haline getirmek olduğunu vurgulayarak, “Bunu yaparken de Karaman’ın ulaşım, eğitim, sağlık gibi önemli alt yapı eksikliklerini gidermemiz gerekiyor. Bunları kısa sürede tamamlayıp Karaman kendi içerisinde olan dinamiğini alt yapı eksikliklerini giderilmiş bir şekilde buluşturabilirsek Karaman ciddi sıçrama yapacak bir şehir diye düşünüyoruz.
Memur Sen İl Temsilcisi Yunus Özdemir’de; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra Toplu Sözleşme Yasasının düzgün bir şekilde çıkmasının memurlar için büyük öneme sahip olduğunu bu kadar gecikmesinin yanlış olduğunu ve memurlarımızı mağdur ettiğini, ayrıca Sayın Milli Eğitim Bakanımızın öğretmenlerimizin çalışma saatleri ve maaşlarıyla ilgili yanlış bilgilendirilmesinden kaynaklanan açıklamalarının eğitim camiasını üzdüğünü, moral ve motivasyonunu bozduğunu, halbuki istenilenin bakan tarafından sahiplenilmek olduğunu belirtti.

Ziyarette İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Bayır, Meclis Üyesi Adem Kapar ile Sağlık-Sen Başkanı İdris Güneş, Toç-Bir-Sen Başkanı Mikail Duman, Büro-Memur-Sen Başkanı Cavit Bardak,  Bem-Bir-Sen Başkanı  Süleyman Tartan, Kültür-Memur-Sen Başkanı Ahmet Kolcuoğlu, Ulaştırma-Memur-Sen Başkanı İrfan Keleş ve Eğitim-Bir-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundular.

Siyaset Haberleri