MHP SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİ ZİYARET EDİYOR.

STK Ziyaretlerinde konuşan Milletvekili Çalış; Esnafın, Çiftçinin, köylünün ve işsizin gündemi ile Hükümetin gündemi çok farklı dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi 12 Eylül’deki Anayasa Paketi Referandumu için yoğun çalışma programını sürdürürken, dün Karaman’daki Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ettiler..
       Ziyarette Ziraat Odası Meclis Başkanı: Hüseyin YILDIZBAŞ, Çiftçinin durumunun çok kötü olduğunu, buğday fiyatlarının da beklentilerin gerisinde kaldığını belirterek çiftçinin bitik durumda olduğunun altını çizdi. Yıldızbaş; “1962den bu yana kayıtları kontrol ettim
Elma üreticisi Elektrik parasını ödeyemiyor, mazot almış başını gidiyor zamlar devam ediyor.
Bu hal böyle devam ettikçe Tarım ürününde ihracat zor yaparız.” dedi.
        MHP İl Başkanı İsmet Hatipoğlu da; “12 Eylül Cuntacılarını yargılayacağız diyorlar ama milleti aldatıyorlar, bunların tek amacı kendilerini kurtarmak.” dedi;
         MHP Milletvekili Hasan Çalış ise yaptığı konuşmasında; “Esnafın köylünün işsizin gündemi hükümetin gündemi farklı. 1982 Yılından Buyana Anayasa’nın 87 maddesi değişti ve 37 madde de bizim üçlü koalisyonda değişti.
Hükümetin şimdi yapmak istediği şey, sayın başbakan kendini ve arkadaşlarını
Ömür boyu dokunulmazlık getirecek bir yasayı halkın önüne sürdüler. Yani bir anlamda bu
Tayip beyin anayasasıdır,  Akp’nin Anayasasıdır. Biz onun için bu değişiklik paketine Hayır diyoruz.
Keşke bu İşlerle değil de milletimizin işsiziyle, esnafın, tüccarın, emeklilerin, memurun çiftçinin, işçinin ve tüm toplumun ortak sorunlarının çözümünü ilgilendiren işlerle uğraşsaydık.” dedi.
        MHP Heyetinin daya sonra Ticaret ve Sanayi Odası, KARSİAD ve Diğer Sivil Toplum Kuruluşlarını da ziyaret ettiği, ziyaretlerinin artarak süreceği belirtildi.
 
 
 
 
 
 

Siyaset Haberleri