Migros’ta Kırmızı Et İndirimi! Dana Kıyma 159 TL’ye Düştü!

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kırmızı et fiyatları araştırılırken, zincir marketlerden kırmızı ete indirim haberleri gelmeye başladı. Peki, kırmızı et fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar…

16-19 Haziran tarihlerinde kutlanacak Kurban Bayramı için kurbanlık fiyatları araştırılmaya devam ediliyor. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirler olmak üzere hemen her ilde kurbanlık ve kırmızı et fiyatları araştırılırken, geçtiğimiz günlerde Et ve Süt Kurumu’ndan kırmızı ete zam haberi geldi.

Et ve Süt Kurumu, kırmızı ete yüzde 25 zam yaptığını açıkladı ve gelen zammın ardından et fiyatları 700 TL’ye dayandı. Hal böyle olunca, vatandaşların kırmızı et alması imkânsız hale gelirken, Hükümet yurt dışından kurbanlık ithal etmeye başladı.

MİGROS’TA KIRMIZI ET FİYATLARINDA İNDİRİM

Gelen ithal kurbanlıkların piyasaya girmesiyle et fiyatlarında da düşüş gözlemlendi. Böylece, hem kasaplarda hem de zincir marketlerde et fiyatlarında düşüş başladı. Kurban Bayramı’na sayılı günler kala et fiyatlarındaki düşüş, vatandaşları sevindirirken, fiyatların ne kadar olduğu araştırılmaya başlandı.

Öte yandan, Migros da et fiyatları indirim yapmaya başladı. Bu kapsamda, 400 gr dana kuzu kıyma 159 TL’den satışa çıktı. Peki, Migros’ta kırmızı et fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar…

Uzman Kasap 400 gr Dana Kuzu Kıyma: 159,95 lira

Uzman Kasap 400 gr Dana Kıyma: 169,95 lira

Uzman Kasap Yüzde 15 Yağlı 400 gr Dana Kıyma: 205,95 lira

Ekonomi Haberleri