MTV Ödeyecekler Baksın! Ziraat Bankası Kampanyası Başladı

Ziraat Bankası MTV ödemesi fırsatı ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınladı.

MTV ödemesi gerçekleştirecek olan araç sahipleri bankaların güncel fırsatları ile ilgili araştırmalar yaparken, bankalar da resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile güncel fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu çerçevede, 1 Temmuz tarihinde başlayan ve 5 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan MTV ödemesi kampanyasının duyurulmasının ardından ayrıntılara ilişkin araştırmalar gerçekleştiriliyor. Ziraat Bankası da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile açıklama yaptı.

Ziraat Bankası MTV Ödemesi Kampanyası

Ziraat Bankası’nın temmuz ayının ilk gününde başlattığı ve 5 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde Ziraat Mobil, internet şubesi, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın resmi internet sitesi kanalları üzerinden Bankkart veya Bankkart Başak kart kredi kartı özellikleri yapılacak taksitli MTV ödemelerinde işlemler dört taksite bölünecek. Asıl kartlar, bu karta bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan motorlu taşıtlar vergi ödemeleri kampanya kapsamına dahil edilirken, fırsatın ayrıntılarına ilişkin Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre Bankkart'ın banka kartı özelliği, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleri ile yapılan ödemeler kampanya kapsamına dahil edilmeyecek.

Ziraat Bankası Temmuz 2024 Kampanyaları

5 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan MTV ödemesi fırsatına ilişkin Ziraat Bankası bilgilendirmede bulunurken, Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler temmuz ayının ortalarına doğru ilerlerken farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bankkart liraları merak ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi temmuz ayında da Ziraat Bankası güncel fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, kampanyalara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Gündem Haberleri