MÜJDE! Temmuzda Promosyon 42.000 TL Oldu

Temmuz ayının ilk günlerinde de maaş promosyonlarına ilişkin peş peşe yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor.

1 Temmuz tarihinde başlayan ve 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan bankaların güncel emekli promosyonu fırsatları çerçevesinde maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emekliler 18.000 TL seviyesine kadar ulaşan promosyon ödemesinden yararlanabilirken, temmuz ayındaki söz konusu emekli promosyonu fırsatlarının yanı sıra çalışanların maaş promosyonları da merak ediliyor. Bu çerçevede, temmuz ayının ilk günlerinde ülke genelindeki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile gerçekleşen görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu aydınlatacak duyurular geliyor.

Maaş Promosyonu 42 Bin TL

Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi temmuz ayının ilk günlerinde de ülke genelindeki farklı belediyeler maaş promosyonları ile ilgili peş peşe açıklamalarda bulunuyorlar. Bu çerçevede, Dinar Belediyesi de 42.000 TL'lik promosyon anlaşması sağlandığını duyurdu. Personellere sağlanacak olan promosyon ödemesine ilişkin belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

‘’Dinar Belediyesi Ltd. Şti çalışanlarını kapsayan maaş promosyon ihalesi yapıldı. Türkiye Genelinde Rekor olarak gerçekleşen ihale 3 yıllığına verilirken, her bir şirket çalışanı 42.000 TL banka promosyonu alacak. Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu , “Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi. Dinar Belediyesinde çalışan Şirket Personellerimizi kapsayan aylık maaşlarının ödeneceği bankanın belirlenmesi amacıyla promosyon ihalesi düzenlendi. 7 Bankanın Katıldığı, Yaklaşık 3 saat süren promosyon ihalesinin son bölümünde iki banka kaldı. Bankalar tekliflerini açık artırma usulüyle vermeye devam etti. Çetin süren pazarlıkların ardından kamu personelinin maaş ve ücretlerinin bankalar vasıtasıyla ödenmesine yönelik genelge gereğince 3 yıllık yapılan maaş anlaşması İş Bankasında kaldı. Her bir şirket personeli 42.000 TL alacak’’ ifadeleri yer aldı.

Temmuz 2024 Promosyon Görüşmeleri

Dinar Belediyesi 42.000 TL tutarındaki maaş promosyonuna ilişkin bilgilendirmede bulunurken, yurt çapındaki farklı belediyelerde çalışan personeller de 2 Temmuz itibariyle maaş promosyonları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile görüşmeler hız kesmeden devam ederken, temmuz ayının son gününe kadar promosyon anlaşmaları sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanacak.

Gündem Haberleri