Nakit Sıkıntısı Olana Müjde! 0 Faizle 30 Bin TL!

Ekonomik yönden sıkıntı çeken vatandaşlar tarafından acil para bulmak için çalışma göstermeye devam ediyor. O banka tarafından 0 faizle 30 bin TL para verileceği duyuruldu.

Acil nakit sıkıntısı olan kişilere müjde niteliğinde bir haber geldi. Gelen haber kapsamında vatandaşın rahat nefes alması için 0 faizle kredi verileceği duyuruldu. Verilecek olan kredi vatandaşın bir nebze de olsa rahat nefes almasını sağlayacak olup onlara nakit destek niteliğinde olacak. 0 Faizle sunulan krediyi sunan banka ise Akbank oldu.

Akbank tarafından yapılan duyuru kapsamında nakit para sıkıntısı olan kişilere destek ödemesi yapılacağı duyuruldu. Yapılacak olan ödeme kapsamında mobil üzerinden Akbank müşterisi olan kişilere yüzde 0 faiz oranıyla 3 ay geri ödemesiz 30.000 TL para verileceği duyuruldu. Verilecek olan paradan faydalanmak için sizin de yapmanız gerekenler yazımızın devamında yer alıyor.

Akbank, Yüzde 0 Faizle 30.000 TL Verecek

Akbank tarafından sunulan kampanya vatandaşın yüzünü güldürmeye yetti. Sunulan kampanya kapsamında telefonunuza Akbank mobil indirerek Akbank'a kayıt olmalı ve Akbank müşterisi olmalısınız. Akbank müşterisi olduktan sonra 6 ay vadeli yüzde 0 faiz oranıyla 10.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yaptığınız takdirde size kredi sunacaktır. Sunulan krediden faydalanarak nakit sıkıntınızı kolayca giderebileceksiniz. Aylık ödemeniz 1666 TL olacak olup hayat sigortası prim tutarı da 484,98 TL olacaktır. Normal şartlarda kredi alacak olsanız Akbank tarafından sunulan aylık faiz oranı %4,64 oranında olmaktadır. Faiz geldiği için de aylık geri ödemeniz 2035 TL olacaktır. Bu faiz gelirse de geri ödemeniz 12.271 TL tutarına yükselecektir.

Akbank tarafından sunulan kampanya bununla da sınırlı değil. Ayrıca yüzde 0 faiz oranıyla 20.000 TL nakit avans kullanabilirsiniz. Kullanacağınız nakit avansı 3 ay vadeli olarak kullanacak olup 0 faizle kullanacaksınız. Bu sayede siz de toplamda 30.000 TL nakit para elde edecek ve nakit sıkıntınızı da kolay bir şekilde gidereceksiniz. Kampanyadan yalnızca yeni müşteriler faydalanacaktır.

Sunulan bu eşsiz kredi teklifini kaçırmadığınız takdirde siz de nakit sıkıntınızı giderebilecek ve finansal refaha ereceksiniz. Sunulan bu kredi imkanı belirli süre zarfında sunulacak olup yılın her döneminde verilmeyecektir. Fırsatları takip edip kaçırmayarak siz de kısa süre içerisinde faizsiz kredi imkanından faydalanmış olacaksınız.

Ekonomi Haberleri