ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI!

KARAMANDA OKUMA YAZMAYI ÖĞRENEN KURSİYER SERTİFİKALARINI ALDI. OKUMA-YAZMA KURSUNU BAŞARIYLA BİTİREN KURSİYERLERDEN ÇOĞUNLUĞUNUN 50 YAŞ ÜSTÜ OLMASI DİKKAT ÇEKTİ.
Ayrancı İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan okuma-yazma kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
 
İlçe Hak Eğitim Merkezi’nde düzenlenen sertifika törenine Ayrancı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Çakmak, Müdür Yardımcısı Atilla Taşçı ile sertifika alacak kursiyerler katıldı. Törende konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Çapmak, yaygın eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, bugüne kadar açılan 22 okuma-yazma kursundan 20’sinin tamamlandığını ve bu kurslarda 302 vatandaşın eğitim görerek okur-yazar belgesi aldığını belirtti.
 
Hedeflerinin ilçe genelinde okuma-yazma bilmeyen vatandaşın kalmaması olduğunu söyleyen Çakmak, en ücra köylerde bulunan ve okula gelemeyen vatandaşın evine kadar giderek eğitimlerinin sağlandığını ve bu çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini söyledi.
 
Konuşmaların ardından okuma-yazma kurslarını başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Çakmak ve Müdür Yardımcısı Atilla Taşcı tarafından verildi. Bu arada okuma-yazmayı öğrenen kursiyerlerin 50 yaşın üzerinde olması dikkat çekti.
 
 
 
 
 

Eğitim Haberleri