Öğrencilere 1.490 TL Yardım Müjdesi! Pazartesi Hesaplara Yatacak!

Ziraat Bankası, tüm müşterilerine yönelik düzenlediği kampanyalarla öne çıkarken, öğrencilere de yönelik olarak bir kampanya hazırladı. Buna göre, öğrencilere bayram yardımı niteliğinde 1.490 TL’lik fırsat sağlanacak. İşte detaylar…

En fazla kampanya düzenleyen bankalardan biri olarak dikkat çeken Ziraat Bankası, emekliler, işçiler, kamu personelleri ve çocuklu aileler kadar öğrencilere yönelik kampanyalar düzenlemesiyle de ön plana çıkıyor.

Ziraat Bankası, son olarak öğrencilere yönelik düzenlediği kampanyayla 1.490 TL’ye 3 aylık İngilizce konuşma kulübü paketi sağlayacağını duyurdu. Buna göre, 31 Mayıs 2024 tarihine kadar Bankkart Genç kart ile Online Dil Okulu'ndan alınacak 3 Ay Konuşma Kulübü paketine 1.490 TL ile kayıt yaptırılabilecek.

Kurban Bayramı’nın da yaklaşmasıyla beraber gelen bu kampanya haberi, öğrenciler için bayram yardımı niteliği taşırken, kampanyaya katılım sağlamak isteyen öğrenciler 31 Mayıs’a kadar başvuru yapabilecek.

ZİRAAT BANKASI KAMPANYA DETAYLARI

İndirimden faydalanabilmek için https://onlinedilokulu.academy/bankkartgenc linki üzerinden kayıt yaptırmak gerekecek.

Kampanya linki üzerinden başvuru formunu dolduran Bankkart Genç müşterileri, eğitim danışmanlarınca aranacak ve eğitim içerikleri hakkında bilgilendirme yapıldıktan sonra, satın alma işlemi sırasında kampanyada sunulan indirimden faydalanmaları sağlanacak.

Kampanyadan faydanabilmek için ödeme işleminin Bankkart Sanal POS'undan yapılması gerekecek ve yalnızca Bankkart Genç kart sahipleri faydalanabilecek.

Bankkart Genç'e özel indirimli fiyat kredi kartı ve banka kartı özellikli Bankkart Genç kartlarıına uygulanacak.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Online Dil Okulu kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri