OYUN PARKLARI DEMİR YIĞININDAN KURTULDU

Karaman Belediyesi, park ve oyun alanlarını kullanıma uygun, modern bir hale getirdi. Estetikten uzak, kullanışsız ve kısmen de tehlike arz eden oyun gurupları şehrin tüm parklarında yenilendi.
Son olarak da ilimizde bulunan takriben 100 takım çocuk oyun grubu demir yığınından arındırılarak yerine daha modern, tehlike arz etmeyen, sağlıklı ve kullanıma uygun, çağdaş oyun gurupları ile değiştirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Karaman Belediyesi Park-Bahçe Müdürlüğü yetkilileri; “Bu oyun grupları çocuklar için daha fonksiyonel ve kapsamlı ekipmanlardan oluştuğundan, boş zamanlarında daha eğlenceli, daha sağlıklı ve bedensel gelişmelerine yararlı olacak biçimde egzersizler yapmaları için güzel bir fırsattır. Çocuklarımız için yapmış olduğumuz faaliyetler artarak devam edecek ve onlara daha güzel imkânlar sunmaya gayret edeceğiz.” dedi.
            Veliler ve mahalle sakinleri de “Çocuklarımızı gönderdiğimiz parklardaki bu düzenlemeler bizleri çok memnun etti. Gözümüz arkada kalmıyor. Hem sağlıklı ve hem güvenli olan bu oyun guruplarında çocuklarımız daha mutlu oynuyor. Ancak Belediyemizden özellikle semt sahaları ile ilgili çalışmalarını bir an önce tamamlamasını bekliyoruz. Bu faaliyeti duyduk ve çok memnun olduk. Bugüne kadar kimsenin düşünmediği bir uygulama, teşekkür ediyoruz.” dediler.
 
 

Yaşam Haberleri