Pegasus’ta 1500 TL İndirim Fırsatı! Haziran Sonuna Kadar Süre Var

Uçak bileti kampanyaları ile ilgili haziran ayının ortalarına doğru araştırmalar yapılırken, bankalar da güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyorlar.

Kurban Bayramı öncesinde seyahat etmeyi düşünen vatandaşlar firmaların bilet kampanyalarına dair gelişmeleri yakından takip ederken, firmaların yanı sıra bankalar da güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyorlar. 1 Haziran tarihinde başlayan ve 30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde Pegasus’ta 1500 TL indirim elde edilebilirken, TEB tarafından yapılan açıklama ile birlikte kampanyanın ayrıntıları ve 1500 TL indirimden kimlerin yararlanabileceği belli oldu.

Pegasus 1500 TL İndirim Kampanyası

TEB’in haziran ayının ilk gününde başlattığı ve son gününe kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde PGS2024 davet kodunu kullanarak Cepteteb mobil uygulamasını indirip ilk kez TEB müşterisi olanlar 1 Haziran ile 10 Temmuz tarihleri arasında bonus özellikli TEB bireysel kredi kartları ile yapacakları ilk 3000 TL ve üzeri harcamaya toplamda en fazla 1500 TL indirim elde edebilecekler. Fırsat çerçevesinde elde edilecek olan nakit ödül iadesi müşterinin bonus özellikli TEB bireysel kredi kartı ile yapacağı 3000 TL ve üzeri Pegasus internet sitesi ve Pegasus mobil uygulaması üzerinden yapılan harcama sonrası 16 Temmuz tarihine kadar karta iade edilecek.

TEB Haziran 2024 Güncel Kampanyaları

1-30 Haziran tarihleri arasında geçerli olan Pegasus'ta 1500 TL indirim fırsatı ile ilgili TEB resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, davet kodunu kullanarak yeni müşteri olan kişilerin yararlandığı söz konusu kampanyanın yanı sıra TEB müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de haziran ayının ortalarına doğru farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimleri ve bonusları merak ediyorlar. Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi haziran ayında da TEB resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesabı üzerinden belirli tarihler arasında geçerli olan güncel fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunduğu için TEB’in resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasından güncel fırsatlara erişilebilir ve ayrıntılı bilgi edinebilir.

Özel Haberleri