Promosyon Temmuz Öncesi Açıklandı! 43.300 TL Ödenecek

Temmuz ayı öncesinde maaş promosyonlarına dair anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanırken, güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor.

Gelecek hafta çarşamba günü milyonlarca emeklinin maaşına zam yapılacak olması nedeniyle emekli promosyonlarında artış olup olmayacağı merak ediliyor. Emekli maaş zammının netlik kazanmasının ardından promosyon ödemelerinde değişikliğe gidilmesi halinde bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlayacakları duyurular ile maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre sunulacak olan promosyonlara ilişkin bilgilendirmede bulunacaklar. Söz konusu emekli promosyonlarının yanı sıra, maaş promosyonu görüşmelerine dair gelişmeler de yakından takip ediliyor. Haziran ayının son günlerinde de çalışanların maaş promosyonları için bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu aydınlatan duyurular geliyor.

43.300 TL Promosyon Anlaşması

Haziran ayının son günlerinde de ülke genelindeki kurumlar, belediyeler, müdürlükler, işyerleri, üniversiteler çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin peş peşe açıklamalarda bulunuyorlar. Bu kapsamda, çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile görüşmeler hız kesmeden devam ederken, Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de 43.300 TL promosyon anlaşması sağlandığını duyurdu. Söz konusu promosyon anlaşmasına varılmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

‘’Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 3 yıllık maaş anlaşması, 26.06.2024 tarihi itibariyle mevzuatlar ve hazırlanan şartname çerçevesinde ilgili banka ile imzalanmıştır. Tek seferliğine eğitim çalışanlarımız, 43.300 TL promosyon alacaklardır’’ denildi.

Maaş Promosyonları 2024 Haziran

Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü haziran ayının son günlerinde 43.330 TL’lik promosyon anlaşmasına ilişkin resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, ülke genelindeki farklı kurumlarda, belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri merak ediyorlar. Bu durumda, haziran ayının son günlerinde ve temmuz ayının ilk günlerinde de çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu aydınlatan duyurular yayınlanacak.

Gündem Haberleri