Promosyonda REKOR Kırıldı! Zam Sonrası 48 Bin TL Müjdesi Geldi

Maaş zamlarının belli olmasının ardından promosyon ödemelerine dair gelişmeler yakından takip ediliyor.

Haziran ayı enflasyon rakamlarının Türkiye İstatistik Kurumu tarafından duyurulmasının ardından milyonlarca emeklinin ve memurun maaşında artışa gidildi. Emekli maaş zammının belli olması i̇le birlikte promosyon ödemelerinin değişip değişmeyeceği merak ediliyor. Emekli promosyonları temmuz ayında 18.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, önümüzdeki süreçlerde emekli promosyonlarında artış oluşması halinde bankalar resmi internet sitelerinde bulunan emekli promosyonu sayfalarından bilgilendirmede bulunacaklar. Emekli promosyonlarının yanı sıra, çalışanların maaş promosyonları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Temmuz ayının ilk günlerinden itibaren ülke genelindeki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personellerin maaş promosyonları için bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor.

48.000 TL Promosyon Anlaşması

Maaş promosyonlarına dair gelişmeler geçtiğimiz aylarda olduğu gibi temmuz ayında da gündemin ilk sıralarında yer alıyor. Bu çerçevede, Bayramiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün maaş promosyonu belli oldu. 48.000 TL promosyon anlaşmasının sağlanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunan Eğitim Bir-Sen Çanakkale 1 No’lu Şube Başkanı Resul Can:

‘’İlk ihalesi 30.000₺ gibi güncel fiyatlamadan uzak bir rakamla başarısızlıkla sonuçlanması sonrasında; Eğitim-Bir-Sen Bayramiç temsilciliğimizin girişimleri görüşmeleri neticesinde yapılan 2. İhalede Bayramiç ilçemizde eğitim çalışanı arkadaşlarımız için 48.000₺ promosyon kazanılmıştır. Bu promosyon görüşmelerinde emekleri çok olan başta ilçe Temsilcimiz Erdal Yıldız ve yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyor. Hayırlı olmasını diliyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Maaş Promosyonları Temmuz 2024

Bayramiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personellerini ilgilendiren 48.000 TL promosyon anlaşması duyurulurken, yurt çapındaki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonlarına dair araştırmalara hız kesmeden devam ediyorlar. Maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile görüşmeler sürerken, temmuz ayının son günlerine kadar yeni anlaşmalar sağlanırsa kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanacak.

Ekonomi Haberleri