Promosyonda YENİ Müjde! Tam 47 Bin 700 TL Açıklandı

Maaş promosyonlarına dair temmuz ayının ortalarında peş peşe açıklamalar gelirken, güncel gelişmeler de merak ediliyor.

Bankaların 13 Temmuz tarihinde resmi internet sitelerinde bulunan emekli promosyonu sayfalarında yer alan bilgilendirme metinlerine göre maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan olacağına dair taahhüt veren emeklilere ek koşullar neticesinde 18.000 TL seviyesine kadar promosyonlar sunulurken, bankalar arasında değişen promosyonların yanı sıra çalışanların maaş promosyonları da merak ediliyor. Bu durumda, temmuz ayının ortalarında ülke genelindeki farklı belediyeler ile bankalar arasında promosyon ödemeleri için anlaşmalar sağlandıkça kamuoyu bilgilendiriliyor.

47.700 TL Promosyon Açıklandı

Ülke genelindeki farklı belediyelerdeki personellerin maaş promosyonları ile ilgili bilgilendirmede bulunuluyor. Bu çerçevede, Yüreğir Belediyesi personellerini ilgilendiren 47.700 TL promosyon anlaşması sağlandı. Söz konusu promosyon anlaşmasının sağlanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirme de bulunan Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı:

‘’Belediyemizde çalışan memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçilerimizin banka maaş promosyonu ihalesi sonuçlandı. Türkiye rekoru kırarak aldığımız 47 bin 700 TL'lik maaş promosyonu çalışanlarımıza hayırlı olsun’’ ifadelerine yer verdi.

Ekonomi Haberleri