SAADETʹTEN SEÇİM SONUÇLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

Meclisteki partilerin milletimize verdiği sözlerin yerine getirilmesinin de takipçisi olacağız
Saadet Partisi’nin tüm teşkilatları ile birlikte, daha büyük gayretle çalışmalarını sürdüreceğini kaydeden Saadet adayları , “Meclis’teki partilerin milletimize verdiği sözlerin yerine getirilmesinin de takipçisi olacağız” dedi.
 
Karaman Saadet Partisi Adayları Şaban Şahin ve Hüseyin Oğuz,il divan toplantısında seçim sonuçlarını değerlendirdi. Öncelikle bütün olumsuzluklara rağmen gece gündüz demeden çalışan partisinin teşkilatlarına teşekkür eden adaylar, Saadet Partisi’nin bugünden itibaren tüm teşkilatları ile birlikte el ele daha büyük gayretler için çalışmalarını sürdüreceğini bildirdiler.
 
SEÇİME EŞİT ŞARTLARDA GİRMEDİK
 
Seçimlerin hem ulusal medyanın desteği bakımından hem de mali imkanlar yönünden eşit olmayan şartlar dahilinde yapıldığını söyleyen adaylar, şunları kaydetti: “Bilindiği gibi başta TRT olmak üzere bütün ulusal medya bu seçimlere sadece 3 partinin girdiği intibaını verecek şekilde yayın yapmışlardır. Mali açıdan da söz konusu 3 parti devlet hazinesinden Anayasanın eşitlik ilkesine aykırı olarak toplam 400 trilyon hazine yardımı alarak bu seçimi yürütmüşlerdir. Bu olumsuz şartlara rağmen Saadet Partisi teşkilatları gece gündüz demeden bütün güçleri ile Allah rızası için canla başla çalışmışlardır. Bu yüzden teşkilatımızın her bir ferdine yürekten teşekkür ediyoruz” .
Bütün olumsuzluklara rağmen milletin Saadet Partisi’ne Meclis dışı ana muhalefet görevini verdiğini belirten Şaban Şahin , “Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi bugünden itibaren tüm teşkilatları ile birlikte el ele daha büyük gayretle çalışmalarını sürdürecek ve Meclis’teki partilerin milletimize verdiği sözlerin yerine getirilmesinin takipçisi olacaktır” diye konuştu.
Saadet Partisi’nin Türkiye’nin meselelerinin çözümü için tek çare olduğunu kaydeden Hüseyin Oğuz; seçim sonuçlarının partisi için geçici bir dalgalanma olarak görülmesi gerektiğini söyledi. Anavatan Partisi’nin bir zamanlar muazzam bir rüzgârla Meclis’teki 400 milletvekilinin 202’sini kazandığını ancak bugün Anavatan diye bir partinin bulunmadığını dile getiren Şahin , “ama Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi ulu bir çınar olarak varlığını sürdürmektedir. Gelecek Milli Görüş’ündür, Saadet Partisi’nindir” dedi.

Siyaset Haberleri