Spor Bakanı Konuşmasını Yaptı

Ak Parti Karaman teşkilatının 4. olağan kongresi için Karaman’a gelen Spor Bakanı Suat Kılıç Konuşmasını yaptı.

Spor Bakanı Suat Kılıç Konuşmasında “Başbakan Erdoğan’ın çektiği çileler görmezden gelinmez, ilk mücadeleyi o başlattı, ilk çileyi o çekti, ilk hapse o girdi.” Dedi.

Ak Parti Kongresinin diğer kongerelere benzemediğini belirten Suat Kılıç, bizim kongremizde sandalyeler uçuşmaz, bizim kongrelerimizde kavga olmaz dedi.

Vatandaşın yapılan hizmetlere çok önem verdiğini söyleyen Kılıç, 10 yıl önce Türkiye’nin durumunun nasıl olduğunu çok iyi biliyorsunuz! Hastanelerde kuyruklarda az beklemedik, İMF Kapısında Başbakanlarımız saatlerce bekleyip para koparmaya çalışıyordu. Peki şimdi bi bakın İMF bizim peşimizde koşuyor, kimseden medet ummuyoruz. Başbakanımız bi sözü vardır “Gücü millet olan kimseye minnet etmez” işte bizim gücümüz millet olduğu için kimseye minnet etmiyoruz.” Dedi.

Atalarımızın bir sözü vardır nedir o? “Borç Yiğidin kamçısıdır.” Bunu duyan diğer yöneticiler durmadan ülkeyi borçlandırdılar, ama ne hikmetse yiğitlik yapıp ta borucunu ödemediler. Borç yiğidin kamçısı olması için öncelikle başbakanın yiğit olması lazım. Hamdolsun ki biz aldığımız her borcu gününde ödüyoruz, çünkü Yiğit bir başbakanımız var.” Dedi.

Kongrede aday olan her adaya da başarılar dileyen Spor Bakanı Suat Kılıç, Kongrenin Karaman’a ve Türkiye’mize hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulundu.

Gündem Haberleri