SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Promosyonları Ne Zaman Artacak?

Emekli promosyonlarında hangi tarihte artışa gidileceğine ilişkin haziran ayının son gününde araştırmalar yapılıyor.

30 Haziran itibariyle bankaların resmi internet sitelerinde yer alan bilgilendirme metinlerine göre maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emekliler 18.000 TL'ye varan promosyon elde edebilirken, maaşa ek yüksek getiri elde etmek isteyen emekliler de en yüksek promosyonların hangi bankalar tarafından sunulduğunu ve ilerleyen süreçlerde promosyonlarda artış olup olmayacağını merak ediyorlar.

Emekli Promosyonları 2024 Haziran

Haziran ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi maaş miktarına göre bankalar arasında promosyonlar değişkenlik gösterebiliyor. Bu çerçevede, güncel promosyonlara erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler bankaların resmi internet sitelerinde bulunan emekli promosyonu sayfalarını ziyaret edebilirler. Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere 18.000 TL'ye kadar promosyon sunulurken, bugün itibariyle sona erecek emekli promosyonu fırsatları ile ilgili bilgi edinmek isteyen kişiler de bankaların resmi internet sitelerinde bulunan emekli promosyonu sayfalarını inceleyebilirler.

Emekli Promosyonları Zamlanır Mı?

1-30 Haziran tarihleri arasında geçerli olan emekli promosyonu fırsatları çerçevesinde maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere 18.000 TL'ye varan promosyon sunulurken, emekli promosyonlarında artışlar olup olmayacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Kamu bankalarının mart ayında da emekli promosyonlarını 12.000 TL seviyesine kadar yükseltmesinin ardından özel bankalar da promosyonlarda artışa gitti ve rmekli promosyonları 18.000 TL'ye kadar çıkmıştı. Gelecek hafta çarşamba günü milyonlarca emeklinin maaşına zam yapılacak. Emekli promosyonları maaş miktarına göre belirlendiği için önümüzdeki hafta maaşların zamlanmasının ardından promosyonlarda artış oluşursa bankalar bilgi verecekler.

Gündem Haberleri