Süleyman Soylu, Cumhuriyet Gazetesi'ne Sert Tepki

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan haberlere karşı sert bir dille tepki gösterdi, gazeteye "baronluğunu ispat etmeleri" çağrısında bulundu ve TBMM'ye dokunulmazlığının kaldırılması için başvuracağını açıkladı.

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan haberlere yönelik sert ifadelerle sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Soylu, "Haysiyet celladı alçaklar… Yıllardır intikamınız ve iftiralarınız bitmedi… Cumhuriyet Gazetesi! Baronluğumu ispat etmezseniz namertsiniz. Size yakında bir imkan daha vereceğim.. Dokunulmazlığımın kalkması için TBMM’ye müracaat edeceğim.." şeklindeki paylaşımında gazeteye yönelik iddialarda bulundu.

Soylu'nun paylaşımı, MHP Genel Başkanı İzzet Ulvi Yönter tarafından da retweet edildi. Soylu, ayrıca "Özgür Özel ile dirsek temasında olup, beni dokunulmazlıkla tehdit edenler elinizde ne belge varsa ortaya koymazsanız şerefsizsiniz… FETÖ'cüler, PKK’lılar, uyuşturucu tüccarları, suç çeteleri, Soros’un çocukları siz de gelin. Allah büyüktür ve adildir…" ifadelerini de kullanarak tepkisini dile getirdi.

Gündem Haberleri