Tam Bilet 20 TL Oldu! İşte Toplu Taşımaya Zam Gelen Şehir

Temmuz ayında da ülke genelindeki farklı şehirlerde toplu taşıma fiyat tarifelerinde değişiklikler oluştukça kamuoyu bilgilendiriliyor.

Haziran ayının ilk günlerinden son günlerine kadar ülke genelindeki farklı şehirlerde toplu taşıma fiyatlarına zam yapıldıkça güncel fiyat tarifelerine, tam ve öğrenci bilet fiyatlarına ilişkin kamuoyu bilgilendirilirken, temmuz ayının ilk günlerinden itibaren de toplu taşıma fiyat tarifelerinde değişiklikler oldukça açıklamalar geliyor. Bu durumda, ülke genelindeki farklı şehirlerde yaşayan vatandaşlar da toplu taşıma fiyat tarifelerindeki değişiklikleri yakından takip ediyorlar.

Toplu Taşımaya Zam Temmuz 2024

Temmuz ayının ilk günlerinden itibaren ülke genelindeki farklı şekillerde toplu taşıma fiyatlarına zam yapıldığına açıklamalar gelmeye devam ederken, vatandaşlar da güncel gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, Amasya'da toplu taşıma ücretlerinde artışa gidildi. Gerçekleşen zam neticesinde tam bilet fiyatı 15 TL'den 20 TL seviyesine yükseltildi. Tam kart ücreti 18 TL olurken, öğrenci bileti ise 10 TL'den 13 TL’ye çıktı. İki okul arası ücrette değişiklik yapılmazken, 5 TL'den taşıma devam edecek.

Toplu Taşımaya Zam Gelecek Mi?

Amasya'da toplu taşımaya zam yapılması ve tam biletin 20 TL seviyesine yükselmesi sonrasında ülke genelindeki farklı illerde yaşayan vatandaşlar da toplu taşıma fiyat tarifelerinin değişip değişmeyeceğini merak ediyorlar. Toplu taşımadaki fiyat tarifelerine dair düzenli olarak yeni açıklamalar gelirken, önümüzdeki süreçlerde de değişiklikler yaşandıkça kamuoyu bilgilendirilecek.

Ekonomi Haberleri