Tarım Kredi Market 79 TL’ye Çay Satıyor! Son 2 Gün Kaldı

Tarım Kredi Market’in 19 Ağustos tarihine kadar devam ettireceği çay indiriminin detayları merak ediliyor.

Tarım Kredi Market ağustos ayının ortalarında da güncel fırsatlara dair bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, 10 Ağustos tarihinde başlayan ve 19 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde Tarım Kredi harman çayın indirimli olarak müşterilerle buluşacağı duyuruldu. Söz konusu kampanyanın başlamasının ardından detaylar merak konusu olurken, Tarım Kredi Market de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulundu.

Tarım Kredi Market Çay İndirimi

Tarım Kredi Market’in 10-19 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacağını belirttiği fırsat çerçevesinde TKBF harman siyah çay 79 TL'den satılacak. Kampanyanın başlamasının ardından çay fırsatının detaylarına ilişkin Tarım Kredi Market’in sosyal medya hesabı üzerinden bilgilendirme metni yayınlandı. Çay indirimine dair yapılan açıklamada:

‘’TKBF Harman Siyah Çay 10 – 19 Ağustos tarihleri arasında 79,00₺! Size en yakın Kooperatif Market için profilimizdeki linke tıklayabilirsiniz’’ denildi.

Tarım Kredi Market Kampanyaları 2024 Ağustos

19 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak Tarım Kredi harman çay fırsatı ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ederken, ağustos ayının ortalarında Tarım Kredi Market’in güncel fırsatları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Tarım Kredi Market önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak kampanyalar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Tarım Kredi Market’in fırsatlarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler de Tarım Kredi Market’in sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler. İlerleyen günlerde ağustos ayının son günlerine kadar devam edecek olan kampanyaların hayata geçirilmesi halinde de Tarım Kredi Market açıklamalarda bulunacak.

Ekonomi Haberleri