Tarım Kredi Market’te Kırmızı Et İndirimi! Dana Kıyma 194 TL’ye Düştü!

Et fiyatlarına peş peşe gelen zamların ardından, geçtiğimiz günlerde et fiyatları yeniden düşmeye başladı. Bu kapsamda, Tarım Kredi Kooperatif Market de et fiyatlarına indirim yaptı. İşte detaylar…

Evlerin olmazsa olmaz gıda ürünlerinden kırmızı et fiyatları rekor seviyelere yükselirken, önceki günlerde Et ve Süt Kurumu’nun da ete yüzde 25 zam yapmasının ardından kırmızı et fiyatları 700 TL’ye dayandı. Kurban Bayramı öncesinde ete gelen dev zam vatandaşların tepkisini çekince hükümetten yeni bir adım geldi.

Hükümet, Kurban Bayramı öncesinde yurt dışında kurbanlık ithal ederek fiyatların düşmesini sağladı. Bu sayede, bayrama sayılı günler kala kırmızı et fiyatlarında düşüş başladı. İstanbul’daki kasaplarda et fiyatlara 50 TL’ye kadar indirim gelirken, BİM, A101, ŞOK ve Migros gibi büyük zincir marketleri de kırmızı ette indirim kampanyası düzenlemeye başladı.

TARIM KREDİ MARKET’TE DANA KIYMA 194 TL’YE DÜŞTÜ

Bu kapsamda, indirim kampanyası düzenleyen zincir marketlerden biri de Tarım Kredi Kooperatif Market oldu. Tarım Kredi Kooperatif Market, düzenlendiği indirim kampanyasıyla kırmızı ette dev indirim uygularken, tüketicilerin de yüzünü güldürdü. Buna göre, 400 gr yüzde 20 yağlı Map Tabak dana kıyma Tarım Kredi Market’te 194,90 TL’ye düştü.

Fiyatların Kurban Bayramı öncesinde daha da düşmesi beklenirken, başta Tarım Kredi Kooperatif Market olmak üzere birçok zincir marketin kırmızı ette yapacağı indirim kampanyaları da merakla bekleniyor.

Ekonomi Haberleri