TEB’den 1000 TL İndirim Kampanyası! Banka Şubesine Bile Gitmeye Gerek Yok

TEB tarafından yapılan açıklama ile birlikte 1000 TL indirim fırsatının ayrıntıları netlik kazandı.

Yaz tatilinin başlamasının ardından bankaların güncel fırsatlarına dair araştırmalar yapılırken, bankalar da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi haziran ayında da belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunmaya devam ediyorlar. Bu çerçevede, 4 Haziran tarihinde başlayan ve 30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan 1000 TL indirim fırsatının duyurulmasının ardından kampanyanın ayrıntılarına ilişkin araştırmalar gerçekleştirilirken, TEB de resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile açıklamada bulundu.

TEB 1000 TL İndirim Fırsatı

TEB’in haziran ayının son gününe kadar devam edeceğini belirttiği kampanya çerçevesinde tatil planlamasını Cepteteb Süper’e girerek yapan ve OtelZ ile rezervasyon gerçekleştiren kişiler 1000 TL indirim fırsatından yararlanabilecekler. Fırsat çerçevesinde Cepteteb Süper platformu içerisinde bulunan otel rezervasyonu kategorisinde hizmet sunan Otel.com iş ortağı rezervasyon ve harcamalarında sepet tutarı minimum 10.000 TL olması durumunda anında 1000 TL indirim uygulanacak. Söz konusu fırsat OtelZ’nin belirlediği otel rezervasyonlarında geçerli olurken, kampanyanın ayrıntılarına ilişkin TEB’in resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre başka bir promosyon veya indirim koduyla birleştirilemeyecek.

TEB 2024 Haziran Güncel Kampanyalar

TEB tarafından yapılan açıklama ile birlikte 4-30 Haziran tarihleri arasında geçerli olan OtelZ rezervasyonlarında 1000 TL indirim fırsatının ayrıntıları netlik kazanırken, haziran ayının son günlerine doğru ilerlerken TEB müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bonusları merak ediyorlar. Haziran ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi TEB belirli tarihler arasında geçerli olan kampanyalar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu kapsamda, söz konusu fırsatlara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler TEB'in resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri