TERÖRE LANET MİTİNGİ

15 STKnun Düzenleyeceği Mitinge katılımın yoğun olması bekleniyor.
Karaman’da; Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, İşçi Partisi, Esnaf Sanatkarlar Odası, Şehit Aileleri Derneği, Türk Eğitim Sen, Eğitim-İş, Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, ASKF, Eğit-Der, Türk Kadınlar Birliği, Emekliler Derneği, Karaman Yaşam Derneği, Türkiye Gençlik Birliği tarafından organize edilen  “Teröre Lanet, Şehitlere Saygı, Demokratik Özerkliğe Hayır” Mitingi düzenlenecek.
Konuyla ilgili yapılana açıklamada; “14 Temmuz Perşembe günü Diyarbakır ili Silvan ilçesi kırsalında, emperyalizmin işbirlikçisi ırkçı bölücü terör örgütünün saldırısı sonucunda, 13 Mehmetçiğimiz şehit olmuş, 7 Mehmetçiğimiz de yaralanmıştır. En son da Siirt’te bir komiserimiz şehit edilmiştir. Bu acı haberlerle yüreklerimize ateş düşmüştür!..
 
Mehmetçiklerimize ve polisimize Tanrı’dan rahmet, ailelerine ve bütün yurttaşlarımıza baş sağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.
 
Saldırıyı gerçekleştiren emperyalizm destekli ırkçı-faşist bölücü terör örgütünü lanetliyoruz!..
Tüm Karamanlıları, 19.07.2011 Salı günü saat 17.30”da Aktekke Meydanında toplanmaya, Atatürk Bulvarında yürüyüş ve Cumhuriyet Parkında Basın Açıklamasına katılmaya davet ediyoruz.” denildi.

Gündem Haberleri