Türk Telekom 1500 TL Nakit İade 2024! Başvurular Başladı!

Türk Telekom’dan yüzbinlerce müşterisine müjdeli bir haber geldi. Buna göre, başvuranlara 1500 TL nakit iade imkânı sağlanacağı öğrenildi. Peki, başvuru şartları var mı, kimler 1500 TL iade alabilecek? İşte detaylar…

Birçok alanda yeni kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlı fırsatlar sunan Akbank, yeni kampanyasını paylaştı. Akbank, gıdadan teknolojiye, akaryakıttan giyime kadar pek çok sektöre yönelik kampanyalar düzenlerken, şimdi de iletişim sektörüne ilişkin bir kampanya hazırladı.

Türk Telekom ile Akbank iş birliği kapsamında yeni bir kampanya başlatılarak şartları sağlayan Türk Telekom müşterilerinin 1500 TL nakit iade alacağı öğrenildi. Buna göre, Akbank mobilden ilk kez Akbanklı olup cep telefonu ve/veya evde internet faturası için otomatik ödeme talimatı veren Türk Telekom Prime’lılar 1.500 liraya varan nakit iade imkânına kavuşacak.

Kampanyanın 18 Mart – 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacağını duyuran Akbank, bu tarihler dışında kampanya katılım sağlamak isteyen müşterilerin başvurularının geçersiz olacağını vurguladı.

AKBANK 1500 TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyadan sadece Akbank Mobil uygulaması üzerinden "1040TURKTELEKOM" davet kodunu kullanarak ilk kez Akbanklı olan Türk Telekom mobil ve/veya evde internet müşterileri yararlanabilecek.

Akbank Mobil’den müşteri olma hizmeti 18-80 yaş arasındaki kişiler için geçerli olacak. Bu nedenle, kampanyadan 18-80 yaş arasında olan müşteriler yararlanabilecek.

Kampanya kapsamında kazanılacak olan nakit ödül, Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet fatura talimatının verilmesi ve devamında faturanın otomatik olarak ödenmesi durumunda, otomatik fatura ödemenin gerçekleştiği ayı takip eden ayın ilk 10 (on) iş gününde müşterilerin vadesiz TL hesaplarına nakit olarak Akbank tarafından tanımlanacak.

Vadesiz hesaplarından ya da kredi kartlarından otomatik olarak ödenen Türk Telekom faturaları için, aylık 500 liraya varan nakit iadeler, fatura tutarının 500 lirayı geçmesi durumunda aylık en fazla 500 lira, fatura tutarının 500 liranın altında kalması durumunda ise ödenen fatura tutarı kadar müşterilerin vadesiz lira hesaplarına Akbank tarafından tanımlanacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri