Türk Yıldızları 30 Ağustos Gösterisinde Yer Alacak

30 Ağustos Zafer Bayramı’na çok az bir süre kala kutlamalar çerçevesinde gerçekleştirilecek olan etkinlikler netlik kazanmaya başladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Ankara semalarında Türk Yıldızları akrobasi takımı gösteri uçuşu gerçekleştirecek. Türk Hava Kuvvetleri bünyesinde bulunan ulusal akrotim gösteri ekibi Türk Yıldızları’nın 30 Ağustos gösterilerinde yer alacağı Ankara Valiliği tarafından açıklandı.

Prova Düzenlenecek

Ankara Valiliği prova ve gösteri uçuşları nedeniyle oluşabilecek yüksek ses düzeyi dolayısıyla tedirginlik yaşanmaması için açıklamada bulunurken, Türk Yıldızlarından gerçekleştireceği uçuşa dair yayınlanan duyuruda:

"30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları Ankara etkinlikleri kapsamında aşağıdaki programa göre Türk Yıldızları prova ve gösteri uçuşları düzenleyecektir. Değerli Ankaralıların şehir merkezi üzerinde yapılacak planlı prova ve gösteri uçuşları nedeniyle oluşabilecek yüksek ses düzeyi dolayısıyla tedirginlik yaşamamaları için 'Türk Yıldızları Prova ve Gösteri Uçuşları Programı' kamuoyunun bilgisine sunulur" denildi.

Gündem Haberleri