Uçak Bileti Alacaklara Fırsat! 1000 TL Cebinizde Kalacak

Uçak bileti fırsatlarına dair temmuz ayının ortalarında araştırmalar yapılırken, bankalar da resmi internet siteleri üzerinden bilgilendirmede bulunuyorlar.

Temmuz ayının ortalarında seyahat etmeyi düşünen vatandaşlar bankaların güncel uçak bileti fırsatlarıyla ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Bu çerçevede, bankalar da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi temmuz ayında da belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyorlar. 1 Temmuz tarihinde başlayan ve 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde uçak biletinin 1000 TL'si Yapı Kredi tarafından karşılanırken, fırsatın ayrıntılarına ilişkin Yapı Kredi’nin resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlandı.

Yapı Kredi Uçak Bileti Kampanyası

1 Temmuz tarihinde başlayan ve 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde YKUCAK1000 kampanya kodunu kullanarak Yapı Kredi’ye ilk defa müşteri olan kişiler 1000 TL'ye varan uçak bileti iadesi fırsatından yararlanabilecekler. Kampanyadan sadece Yapı Kredi Mobil’i indirip Yapı Kredi Müşterisi ol adımından ilerleyerek süreci tamamlayan kişiler yararlanabilecekler. Söz konusu fırsatın yanı sıra, Yapı Kredi müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan fırsatları merak ederken, bankanın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasından güncel fırsatlara erişilebilir.

Ekonomi Haberleri