Yapı Kredi 21.000 TL PROMOSYON Verecek! Saat 15.29’da Açıklandı

Maaş promosyonlarına ilişkin temmuz ayının ortalarına doğru yeni açıklamalar geliyor. Çalışanlar da güncel promosyon gelişmelerini yakından takip ediyorlar.

Önceki hafta Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklaması ve milyonlarca emeklinin maaşında artışa gidilmesi sonrasında bankaların güncel promosyon fırsatları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriliyor. Emekli promosyonları 18.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, ilerleyen süreçlerde promosyonlarda artış oluşması halinde bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmede bulunacaklar. Söz konusu emekli promosyonlarının yanı sıra çalışanların maaş promosyonları da temmuz ayının ilk günlerinden itibaren en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, çalışanların maaş promosyonları için anlaşmalar sağlandıkça kamuoyu bilgilendiriliyor.

21.000 TL Promosyon Anlaşması

Temmuz ayının ilk günlerinden ortalarına kadar maaş promosyonlarına dair ülke genelindeki farklı belediyeler açıklamalarda bulunuyorlar. Bu kapsamda, Ağın Belediyesi de 21.000 TL'lik promosyon anlaşmasını duyurdu. Söz konusu promosyon anlaşmasına varılmasının ardından detaylar merak konusu olurken, Ağın Belediyesi’nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile promosyon anlaşmasına ilişkin bilgi verildi. Promosyon anlaşmasına dair açıklamada:

‘’Belediyemiz maaş ödemeleri için ihale usulü banka anlaşması yapmıştır. İhale konusunda Yapı ve Kredi Bankası ile anlaşma sağlanmıştır. İhale sonucu personellerimize 3 yıllık 21.000 TL promosyon ödenecektir. Personellerimize hayırlı olsun’’ denildi.

Maaş Promosyonları Son Durum 2024 Temmuz

Ağın Belediyesi bugün itibariyle maaş promosyonuna ilişkin bilgilendirmede bulunurken, ülke genelindeki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de temmuz ayının ortalarına doğru yaklaşırken maaş promosyonlarına dair gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Emekli promosyonları 18.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, çalışanların maaş promosyonlarında da yeni gelişmeler yaşandıkça açıklamalar geliyor. Bu durumda, ilerleyen süreçlerde de bankalar ile promosyon ödemeleri için anlaşmalar sağlandıkça açıklamalar yapılabilir.

Ekonomi Haberleri