Ziraat Bankası Bankkart Sahiplerine 8500 TL Bankkart Lira!

Ziraat Bankası temmuz ayının son gününe kadar devam edecek olan 8500 TL bankkart lira fırsatı ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Temmuz ayının ortalarında Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimleri ve bankkart liraları merak ediyorlar. Bu çerçevede, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi temmuz ayında da Ziraat Bankası belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. 1 Temmuz tarihinde başlayan ve 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 8500 TL bankkart lira elde edilebilirken, fırsatın detayları merak konusu oldu. Ziraat Bankası da resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu.

Ziraat Bankası 8500 TL Bankkart Lira Kampanyası

Ziraat Bankası'nın temmuz ayının ilk günü ile son günü arasında geçerli olacağını belirttiği fırsat çerçevesinde Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliğiyle Touristica’dan tek seferde yapılacak 25.000 TL ile 49.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 2500 TL bankkart lira, 50.000 TL ile 99.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 5500 TL bankkart lira, 100.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe 8500 TL bankkart lira verilecek. Fırsattan yararlanabilmek için Bankkart Mobil’den, bankkart.com.tr'den ya da SMS ile katılım sağlanabiliyor.

Ziraat Bankası Güncel Kampanyalar 2024 Temmuz

Ziraat Bankası’nın 31 Temmuz tarihine kadar devam ettireceği fırsat çerçevesinde 8500 TL Bankkart Lira elde edilebilirken, kampanya kapsamında kazanılan bankkart liralar 8 Ağustos 2024 tarihinde yüklenecek, 10 Eylül 2024 tarihine kadar da kullanılabilecek. Kullanılmayan bankkart liralar 11 Eylül 2024 tarihinde geri alınacak. Söz konusu fırsatın yanı sıra, Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de temmuz ayının ortalarında farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan bankkart liraları ve indirimleri merak ediyorlar. Ziraat Bankası belirli tarihler arasında geçerli olan güncel fırsatlara ilişkin düzenli olarak bilgilendirmede bulunması nedeniyle söz konusu kampanyalara Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden erişilebilir.

Ekonomi Haberleri