Ziraat Bankası Müşterileri Bayram Edecek! 1000 TL İADE Ediliyor

Ziraat Bankası haziran ayının sonuna kadar devam edecek olan 1000 TL bankkart lira fırsatı ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu.

Farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimlere ve bankkart liralara dair haziran ayının ilk günlerinden itibaren geçtiğimiz aylarda olduğu gibi Ziraat Bankası açıklamalarda bulunuyor. Bu kapsamda, belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlar Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler tarafından yakından takip edilirken, 1 Haziran tarihinde başlayan 30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 1000 TL bankkart lira elde edilebilirken, fırsatın ayrıntılarına ilişkin Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlandı.

Ziraat Bankası 1000 TL Bankkart Lira Kampanyası

Ziraat Bankası’nın haziran ayının ilk gününde başlattığı ve son gününe kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde bankkart ile giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerinde bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak her 2500 TL ile 4999 TL arasındaki alışverişe 250 TL, her 5000 TL ve üzeri alışverişe 500 TL olmak üzere toplamda 1000 TL bankkart lira verilecek. Söz konusu fırsattan yararlanabilmek için bankkart mobilden veya bankkart.com.tr'den katılım sağlanması gerekirken, ana faaliyeti giyim ve ayakkabı sektörü olmayan e-ticaret ve fiziki işyerlerinden yapılacak giyim ve ayakkabı alışverişleri kampanyaya dahil edilmeyecek.

Ziraat Bankası Güncel Kampanyalar 2024 Haziran

30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye iş yerlerinden yapılacak alışverişler neticesinde 1000 TL bankkart lira elde edilebilirken, söz konusu fırsatın yanı sıra Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de haziran ayının ortalarında farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bankkart liraları merak ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi haziran ayında da Ziraat Bankası belirli tarihler arasında geçerli olan kampanyalar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, güncel fırsatlara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri