Ziraat Bankası’ndan 2 Bin TL Haziran Desteği! Pazartesi Hesaplara Yatacak!

Haziran ayının gelmesiyle beraber ara vermeden yeni kampanyalar hazırlamaya başlayan Ziraat Bankası, 15 Haziran’da sona erecek bir kampanyasını paylaştı. Buna göre, başvuranlara 2 bin TL yatacak. İşte merak edilenler…

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, her ay olduğu gibi haziran ayında da yeni kampanyalar düzenleyerek müşterilerine hediye puan, artı taksit ve indirim gibi imkânlar sunmaya devam ediyor. Ziraat Bankası, bu kapsamda düzenlediği ve sadece iki hafta sürecek bir kampanyası kapsamında 2 bin TL hediye edeceğini açıkladı.

Giyimden akaryakıta, beyaz eşyadan tatile kadar hemen her sektörde kampanya düzenleyen Ziraat Bankası, şimdi de teknoloji sektörüne yönelik düzenlediği kampanyasını duyurdu. Buna göre, Troy mağazalarından yapılacak 20 bin lira ve üzeri Mac ve Ipad alışverişe 2 bin lira Bankkart Lira verilecek.

ZİRAAT BANKASI 2 BİN TL BANKKART LİRA KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya TROY yazarak 4757'ye SMS gönderilmesi yeterli olacak.

Kampanya yalnızca Troy mağazalarında geçerli olacakken, online alışverişler (troyestore.com) kampanya kapsamında yer almayacak.

Bankkart Lira kazanabilmek için alışverişten önce kampanyaya katılmak gerekecek. Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilecek.

Bankkart Lira kazanımı için işlemlerin Bankkart POS'undan yapılması yeterli olacak. Kampanya dönemi boyunca bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ve en fazla 2 bin lira Bankkart Lira kazanabilecek.

Kazanılan Bankkart Liralar kartlara anında yüklenecek ve14 Temmuz 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar 15 Temmuz 2024 tarihinde geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri