Ziraat Bankası’ndan 2000 TL Bankkart Lira! Temmuzda da Geçerli

Ziraat Bankası temmuz ayının son gününe kadar devam edecek olan 2000 TL bankkart lira fırsatı ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Haziran ayının son günlerinde Ziraat Bankası’nın 30 Haziran tarihine kadar devam ettireceği güncel indirim ve bankkart lira fırsatları ile ilgili araştırmalar gerçekleştirilirken, Ziraat Bankası da güncel fırsatların detaylarına ilişkin resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, 4 Haziran tarihinde başlayan ve 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 2000 TL bankkart lira elde edilebilirken, fırsatın ayrıntılarına ilişkin Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan duyuru ile bilgi verildi.

Ziraat Bankası 2000 TL Bankkart Lira Kampanyası

Haziran ayının ilk günlerinde başlayan ve temmuz ayının son gününe kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde bankkartın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile VIESSMANN’dan tek seferde yapılacak 20.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişte 2000 TL bankkart lira verilecek. Söz konusu fırsat çerçevesinde 2000 TL bankkart lira kartıyla sunulurken, kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin bankkart mobilden, bankkart.com.tr'den veya Ziraat Bankası’na kayıtlı cep telefonundan VIESSMANN yazıp 4757’ye SMS göndermesi gerekiyor. Fırsatın ayrıntılarına ilişkin Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre bankkart lira kazanılabilmesi için alışverişlerin bankkart POS cihazlarından yapılması gerekirken, kampanya dahilinde elde edilecek bankkart liralar 15 Ağustos 2024 tarihinde yüklenecek ve kullanılmayan bankkart liralar 16 Eylül tarihinde geri alınacak.

Ziraat Bankası 2024 Haziran Kampanyaları

Ziraat Bankası’nın 31 Temmuz tarihine kadar devam ettireceği fırsat çerçevesinde 2000 TL bankkart lira elde edilebilirken, haziran ayının son günlerinde Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bankkart liraları merak ediyorlar. Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi haziran ayında Ziraat Bankası belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde yer alan kampanya sayfasından güncel fırsatlar ile ilgili detaylı bilgi edinebilir.

Gündem Haberleri