Ziraat Bankası’ndan 7 Bin 500 TL Bayram Yardımı! Bayramdan Önce Hesaplarda!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, düzenlediği tüm kampanyalarını peş peşe duyururken, yeni bir kampanyası kapsamında 7 bin 500 TL hediye edeceğini açıkladı. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

En çok kampanya düzenleyen bankalar arasında yer alana Ziraat Bankası, yeni kampanyalarını müşterileriyle paylaşmaya devam ediyor. Ziraat Bankası, hemen her alanda kampanya düzenlerken, müşterilerinde de hediye Bankkart Lira dağıtıyor.

Mayıs ayı kapsamında düzenlediği yeni bir kampanyasını daha duyuran banka, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin hesaplarına 7 bin 500 TL yatıracağını açıkladı. Kampanyaya son katılım tarihi 31 Mayıs olurken, kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Lira’nın da Kurban Bayramı hediyesi niteliğinde sayılacağı öğrenildi.

Buna göre, Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Coral Travel'da tek seferde yapılacak 25 bin lira-49 bin 999lira arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 2.500 liraBankkart Lira, 50 bin lira-99 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 5 bin lira Bankkart Lira, 100 bin lira ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe ise 7 bin 500 lira Bankkart Lira hediye edilecek.

ZİRAAT BANKASI 7 BİN 500 TL BANKKART LİRA KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya CORAL yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlanabilecek.

Kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekecek.

Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacak.

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişin Bankkart POS cihazından yapılması gerekecek.

Kazanılan Bankkart Liralar 7 Haziran 2024 tarihinde yüklenecek, 11 Temmuz 2024 tarihine kadar kullanılabilecek.Kullanılmayan Bankkart Liralar 12 Temmuz 2024 tarihinde geri alınacak.

Kampanya müşteri bazında düzenlenecek ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ve en fazla 7 bin 500 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

Ekonomi Haberleri