Benzin ve Motorin Zammında Yeni Tarih Belli Oldu!

Benzin ve Motorin Zammında Yeni Tarih Belli Oldu!
Benzin ve motorindeki fiyat artışının geçtiğimiz günlerde ertelenmesinin ardından yeni zammın ne zaman gerçekleşeceği merak ediliyor.

Haziran ayının son günlerine doğru ilerlerken brent petrolden döviz kurlarına kadar farklı pek çok etken benzin, motor, LPG fiyatlarının değişkenlik göstermesine sebebiyet verirken, geçtiğimiz günlerde benzin ve motorine zam beklentisi bulunuyordu ancak söz konusu zammın ertelendiği açıklanmıştı. Bu çerçevede, temmuz ayı öncesine yeni artışların olup olmayacağı merak edilirken, benzindeki ve motorindeki artışın ne zaman tabelaya yansıyacağı belli oldu.

Benzine ve Motorine Zam Gelecek Mi?

Haziran ayının ilk günlerinden itibaren benzin ve motorin fiyatlarında değişimler yaşanırken, gelecek hafta pazartesi ya da salı gününden itibaren benzinde ve motorinde fiyat artışı beklentisi bulunuyor. Benzinin litresinde 1.81 TL, motorinin litresinde ise 1.79 TL artış beklentisi bulunurken, gelecek hafta artışın gerçekleşmesi durumunda akaryakıt firmaları da tabelaları güncelleyecekler.

2024/06/19/benzine-zamm-2.jpg

Güncel Akaryakıt Fiyatları 23 Haziran 2024

Gelecek hafta pazartesi ya da salı günü benzin ve motorinde fiyat artışı beklentisi bulunurken, güncel akaryakıt fiyatları da merak edilen konular arasında yer alıyor. İl, ilçe, istasyon bazında değişkenlik göstermekte birlikte 23 Haziran itibariyle üç büyükşehirdeki güncel akaryakıt fiyatları şöyle:

İstanbul Avrupa yakası akaryakıt fiyatları

Benzin fiyatı: 40.29 TL
Motorin litre fiyatı: 40.67 TL
LPG litre fiyatı: 20.19 TL

İstanbul Anadolu yakası akaryakıt fiyatları

Benzin fiyatı: 40.15 TL
Motorin litre fiyatı: 40.57 TL
LPG litre fiyatı: 19.64 TL

Ankara akaryakıt fiyatları

Benzin litre fiyatı: 41.24 TL
Motorin litre fiyatı: 41.63 TL
LPG litre fiyatı: 20.19 TL

İzmir akaryakıt fiyatları

Benzin litre fiyatı: 41.54 TL
Motorin litre fiyatı: 42.02 TL
LPG litre fiyatı: 19.89 TL