Bir Yıl Boyunca Ücretsiz Oldu!

Bir Yıl Boyunca Ücretsiz Oldu!
Yeni kampanyalar düzenleyerek bünyesine müşteri çekmek ve mevcut müşterilerinin yüzünü güldürmek isteyen İş Bankası, bir kampanyasını daha duyurdu. Buna göre, kampanyaya katılan müşterilere bu işlemler ücretsiz olacak. İşte detaylar…

Türkiye İş Bankası, her ay olduğu gibi nisan ayında da kampanyalar düzenleyerek en çok kampanya düzenleyen bankalar arasında yer aldı. Yeni kampanyasını duyuran İş Bankası, İşCep’ten İş Bankası müşterisi olanlara bir yıl boyunca havale ve EFT işlemlerinin ücretsiz olacağını açıkladı.

Kampanyaya ilişkin tüm merak edilenleri resmi internet sitesinden paylaşan İş Bankası, kampanya detaylarını da paylaştı.

is-bankasi-ndan-koronavirus-karari-704293-5.webp

KAMPANYA DETAYLARI

Ücret istisnasından “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İşCep’ten İş Bankalı olan bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir müşteriler yararlanabilecek.

İstisna, İşCep’ten İş Bankası müşterisi olan müşteriler için 1 yıl süre için tanımlanacak.

İstisna tek seferde en fazla 211 bin 100 liralık işlemleri kapsayacak.

Mesai dışı FAST işlemleri istisna.

Tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde olmayacak.

Mesai dışı ve geç (İş günlerinde saat 16:00 sonrası) EFT/FAST, EFT saatleri dışında yapılan EFT, cebe havale, çoklu ve talimatlı para transferi ile K.K.T.C Şubelerinin dahil olduğu para transferi işlemleri istisna kapsamı kapsamında yer almayacak

İstisna tanımlamaları İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olunmasını takiben 7 iş günü içerisinde yapılacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ