CarrefourSA’da Bir Alana Bir Bedava İndirimi! Fiyatlar Yarıya Düştü!

CarrefourSA’da Bir Alana Bir Bedava İndirimi! Fiyatlar Yarıya Düştü!
Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden CarrefourSA, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bir alana bir bedava kampanyası başlattı. Buna göre, yüzde 50 düştü. Peki, kampanya hangi ürünlerde geçerli? İşte detaylar…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bir alana bir bedava kampanyası başlatacağını duyuran CarrefourSA, kampanyanın 19-23 Nisan tarihlerinde geçerli olacağını duyurdu. Bu kapsamda, çocuklara özel birçok ürün kampanya kapsamında satışa sunulacak. Söz konusu kampanya ve fiyatlar, CarrefourSA kart sahipleri için geçerli olacak.

carrefoursa1.webp

HANGİ ÜRÜNLERDE GEÇERLİ?

Buna göre, çocuk kitapları ve kırtasiye ürünleri bir alana bir bedava kampanyasına dahil olacak. Çocuk kitaplarında belirlenen indirimli fiyatlar 18 Nisan'a kadar devam edecek. Diğer kitaplar ile seçili çocuk kitapları ve okul kırtasiye ürünleri 19 Nisan-23 Nisan tarihleri arasında bahsi geçen kampanya kapsamında satılacak.

carrefoursa.webp

Ayrıca, seçili aile oyunları, puzzle çeşitleri, peluş oyuncaklar 19 Nisan-23 Nisan tarihlerinde yarı fiyatına Carrefoursa'da satışa sunulacak.

Bunun yanı sıra, seçili oyun hamurları, kumandalı arabalar ve kız çocuklarına yönelik oyuncaklar da Carrefoursa Kart sahiplerine yarı fiyatına satılacak. Bu ürünler de yine 19 Nisan-23 Nisan tarihlerinde yüzde 50 indirim ile satışa sunulacak.