Dacia Sandero Fiyat Listesi 2024 Temmuz!

Dacia Sandero Fiyat Listesi 2024 Temmuz!
Dacia Sandero modelinin güncel fiyatlarına ilişkin temmuz ayının ortalarında araştırmalar hız kesmeden devam ediyor.

Otomobil almayı düşünen vatandaşlar temmuz ayının ortalarında firmaların güncel fiyat listelerini ve bankaların taşıt kredisi faiz oranlarını merak ediyorlar. Taşıt kredisi faiz oranları temmuz ayının ortalarında da vade süresine ve kredi tutarına göre değişkenlik gösterirken, 23 Temmuz tarihinde Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nın temmuz ayı faiz kararını duyurmasının ardından taşıt kredisi faiz oranlarında değişiklikler oluşması halinde bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmede bulunacaklar. Bu çerçevede, taşıt kredisi faiz oranlarının yanı sıra firmaların otomobil fiyatları da merak ediliyor. Dacia da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı listeyle Sandero modelinin güncel fiyatları ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

sandero-modelii.jpg

Dacia Sandero 2024 Temmuz Fiyatları

Dacia’nın resmi internet sitesinde 14 Temmuz itibariyle yayınlanan isteye göre Sandero Stepway modelinin güncel fiyatları şöyle:

Expression Stepway Tce 90 bg CVT 1.088.000 ₺
Extreme Stepway Tce 90 bg CVT 1.135.000 ₺

Temmuz ayının ortalarında Dacia Sandero modelinin güncel fiyatları 1.088.000 TL'den başlarken, otomobil fiyatlarında ilerleyen süreçlerde değişiklikler oluşması halinde firmalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgi verecekler.