Domates Salçası Migros’a Geldi! Temmuz Sonuna Kadar Devasa İndirim

Domates Salçası Migros’a Geldi! Temmuz Sonuna Kadar Devasa İndirim
Migros temmuz ayının son gününe kadar devam edecek olan domates salçası fırsatı ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Temmuz ayının son günlerinde Migros'un belirli tarihler arasında geçerli olduğunu belirttiği fırsatlara ilişkin araştırmalar gerçekleştirilirken, Migros da temmuz ayının ilk günlerinden itibaren belirli tarihler arasında geçerli olan kampanyalara dair bilgilendirmede bulunuyor. 25 Temmuz tarihinde başlayan ve 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde domates salçasının indirimli olarak müşterilerle buluşacağının açıklamasının ardından fırsatın ayrıntıları merak konusu oldu. Migros da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile domates salçası fırsatının detayları ile ilgili bilgi verdi.

Migros Domates Salçası İndirimi

Migros tarafından yapılan açıklamaya göre 25 Temmuz ile 31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olmak üzere Migros domates salçası 830 gram 29,95 TL fiyat etiketiyle müşterilerle buluşacak. Söz konusu fiyat belirtilen tarihler arasında Money kart ve Money bonus ile yapılan alışverişlerde geçerli olurken, temmuz ayının son gününe kadar devam edecek olan domates salçası fırsatı ile ilgili Migros'un sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapıldı. Kampanyaya dair paylaşımda:

‘’Birçok kategoride özel fiyatlar Migros mağazaları ve Migros uygulamasında’’ denildi.

salca-migros.jpg

Migros Güncel İndirimler

Migros temmuz ayının son gününe kadar devam edecek olan domates salçası fırsatına dair yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, temmuz ayının son gününe kadar belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlar için araştırmalar sürüyor. Temmuz ayında da Migros belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı duyurular ile bilgilendirmede bulunduğu için güncel kampanyalara erişmek, fırsatın detayları ile ilgili bilgi edinmek isteyen kişiler Migros'un sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler. Ağustos ayı boyunca da fırsatlar ile ilgili Migros açıklamalar yapacak.