Emeklilere Geri Ödemesiz 18.000 TL! Paraya İhtiyacı Olana Müjde

Emeklilere Geri Ödemesiz 18.000 TL! Paraya İhtiyacı Olana Müjde
Emeklilere sağlanan ve sağlanacak olan ödemelere ile ilgili temmuz ayının ortalarında araştırmalar yapılıyor.

SSK ve Bağkur emeklilerine önümüzdeki haftadan itibaren zamlı maaş ödemelerinin iletilmesi bekleniyor. Bu çerçevede, 17-28 Temmuz tarihleri arasında yüzde 24,73 oranında zamlanan maaşların milyonlarca emeklinin hesabına aktarılması beklenirken, emekli maaşına el getiri elde etmek isteyen kişiler de maaş aralıklarına göre sunulacak olan promosyonları merak ediyorlar. Bu çerçevede, maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre sunulacak olan promosyonlara ilişkin bankalar resmi internet sitelerinde ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile bilgi veriyorlar.

Emekli Promosyonları Temmuz 2024

13 Temmuz tarihinde bankaların resmi internet sitelerinde bulunan emekli promosyonu bilgilendirme metinlerine göre maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre 18.000 TL'ye varan promosyon sunulacak. Maaş tutarı ve ek fırsatlar gibi etkenler temmuz ayının ortalarında da promosyon fırsatlarının değişkenlik göstermesine sebebiyet verebiliyor. Bu durumda, söz konusu fırsatlara erişmek, detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler de bankaların resmi internet sitelerindeki emekli promosyonu sayfalarını ziyaret edebilirler, sosyal medya hesaplarını takip edebilirler.

2024/06/14/egitim-destekleri.jpg

Emekli Promosyonları Zamlanır Mı?

Maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt emekliler ek fırsatlar ile birlikte 18.000 TL'ye varan promosyon ödemesi alabilirken, maaş zammı sonrası promosyonlarda değişiklik olup olmayacağı merak ediliyor. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına yüzde 24,73, memur emeklilerinin maaşlarına ise yüzde 19,31 oranında zam yapıldı. Bu durumda, bankaların promosyon ödemelerini 20.000 TL seviyesine kadar çıkarıp çıkarmayacağı merak ediliyor. Emekli promosyonlarında artış olacağına dair bankalar tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. İlerleyen süreçlerde emekli promosyonlarında da artışa gidilmesi halinde, bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyunu duyuracaklardır.